Mercadona entrega 7.000 biberons i tetines a La Nau

L'associació cívica de Cornellà de Llobregat forma part de la campanya de l'empresa de supermercats amb entitats socials de Catalunya

Mercadona dona biberons i tetines a l'associació cívica La Nau de Cornellà de Llobregat | Cedida Mercadona dona biberons i tetines a l'associació cívica La Nau de Cornellà de Llobregat | Cedida

Mercadona ha donat més de 7.000 biberons i tetines per a nadons a l'associació cívica La Nau de Cornellà de Llobregat. El banc de productes no alimentaris és una de les entitats socials que forma part de la campanya de donacions de l'empresa de supermercats a organitzacions benèfiques de Catalunya. 

La gerent de l'associació, Emília Català, ha recordat que "aquesta nova donació se suma a la realitzada el passat mes de juny, quan Mercadona ja ens va lliurar prop de 16.000 articles d'higiene personal; som molt conscients de l'esforç que comporta a les empreses aquest tipus de col·laboració". 

El director de Relacions Externes de Mercadona a la zona Barcelona Nord, Santi Mont, per la seva banda agraeix "la tasca que estan duent a terme les entitats socials" i afirma que "Mercadona ha respost d'aquesta manera a la crida feta per les entitats i reforça les donacions amb l'objectiu d'ajudar a pal·liar, en la mesura del possible, les demandes dels col·lectius més desfavorits". 

Segons un comunicat, també s'inclouen a la campanya els bancs d'aliments de Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida, i la Creu Roja, entre d'altres. Des del gener, Mercadona ha entregat més de 2.000 tones de productes de primera necessitat a aquestes entitats. Entre els articles d'higiene personal i articles per a nadons, destaca la donació de xumets, mossegadors, desodorants i xampús. Pel que fa als bancs d'aliments, la llet, els llegums, la pasta, la carn i el peix fresc envasats, iogurts, pa de motlle, fruita i verdura, sucs i batuts són els que més s'han entregat.    

Més informació
Diverscoop obre dos nous quioscos a Barcelona
El cava solidari en favor dels infants vulnerables
La tornada a l'escola dels més vulnerables
Avui et destaquem
El més llegit