Ftalks Food Summit’22 farà el salt de València a Llatinoamèrica

L'esdeveniment internacional referent en innovació en alimentació tindrà lloc a Ciutat de Mèxic els dies 1 i 2 de setembre i celebrarà la quarta edició a València el 20 i 21 d'octubre

La directora de Km Zero, Beatriz Jacoste | Cedida La directora de Km Zero, Beatriz Jacoste | Cedida

Km Zero Food Innovation Hub, un dels principals impulsors de startups d'alimentació a l'Estat espanyol, llança la seva quarta edició de ftalks Food Summit amb una rellevant novetat geogràfica. Per primera vegada en la seva història aquest esdeveniment internacional de referència en innovació en alimentació no només se celebrarà a Espanya, sinó que farà el salt a Llatinoamèrica, per recolzar el boom del foodtech a la regió. Segons l'informe d'inversió en agroalimentació 2022 d'AgFunder, a l'Amèrica Llatina les empreses agroalimentàries han registrat més de sis acords de finançament de nou xifres, i les 15 principals rondes d'inversió van involucrar companyies emergents del sector.

“El foodtech viu una explosió a Llatinoamèrica i és un espai d'oportunitat molt important per a Km Zero i el seu ecosistema. Aquest pas suposa per a nosaltres convertir-nos en el think tank d'innovació en alimentació més rellevant en parla hispana. Volem accelerar la transformació del sistema alimentari a la regió recolzant els emprenedors i connectar els diferents agents del canvi. Aquesta primera edició la celebrarem a Mèxic, que a més de ser la porta d'entrada als Estats Units és un dels mercats més grans de Llatinoamèrica”, afirma la directora de Km Zero, Beatriz Jacoste.

L'esdeveniment internacional tindrà lloc per primera vegada a Ciutat de Mèxic els dies 1 i 2 de setembre a la Torre Diana, i celebrarà la quarta edició a València els dies 20 i 21 d'octubre al Palau de les Arts Reina Sofia i al Telar de Miguel Martí.

Avui et destaquem
El més llegit