El Gastronomic Forum Barcelona exhibirà les noves tendències en l'hostaleria, el comerç especialitzat i el foodservice, amb productes innovadors com la pintura de gamba, fulles de tàperes i torrons de garrofa, i abordarà desafiaments de futur.
Se celebrarà del 3 al 5 de novembre al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, en una edició que reunirà tots els xefs amb 3 estrelles Michelin de Catalunya i 419 empreses vinculades a la restauració, combinant la presència de petits productors amb mitjanes i grans companyies.
La firma Caviaroli, d'Esparreguera (Barcelona), llançarà la seva nova pintura de gamba, una emulsió gourmet elaborada exclusivament amb gamba vermella del Mediterrani que "permet decorar, amanir i potenciar el gust dels plats amb un acabat visual que imita una pinzellada artística".
L'edició, que se celebrarà del 3 al 5 de novembre al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, reunirà tots els xefs amb 3 estrelles Michelin de Catalunya i 419 empreses vinculades a la restauració
Per la seva banda, Ad Olivetum presenta les fulles de tàpera 100% naturals, que es distingeixen "per la seva textura cruixent, el seu sabor lleugerament salí i la seva subtil acidesa", que les converteixen en una alternativa als condiments clàssics.
La firma Menjamiques, ubicada a Bràfim (Tarragona) i una de les poques que treballa amb la garrofa com a base de tots els seus productes, entre els quals hi ha cremes, licors, vinagres i allioli, presentarà una gamma de torrons de garrofa ecològics, amb sal, romaní i cítrics.
Entre els productes que participaran en aquesta edició, també hi haurà una burrata italiana fabricada a Catalunya, una kombutxa amb seleni orgànic, unes croquetes sense gluten ni ou i un vi en àmfores romanes.