• Economia
  • El Gastronomic Forum Barcelona presenta les tendències que marcaran el futur de la cuina

El Gastronomic Forum Barcelona presenta les tendències que marcaran el futur de la cuina

L'edició, que se celebrarà del 3 al 5 de novembre al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, reunirà tots els xefs amb 3 estrelles Michelin de Catalunya i 419 empreses vinculades a la restauració

Imatge d'arxiu de l'anterior edició del Gastronomic Forum Barcelona | Cedida
Imatge d'arxiu de l'anterior edició del Gastronomic Forum Barcelona | Cedida
Redacció VIA Empresa
29 d'Octubre de 2025 - 12:37

El Gastronomic Forum Barcelona exhibirà les noves tendències en l'hostaleria, el comerç especialitzat i el foodservice, amb productes innovadors com la pintura de gamba, fulles de tàperes i torrons de garrofa, i abordarà desafiaments de futur.

 

Se celebrarà del 3 al 5 de novembre al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, en una edició que reunirà tots els xefs amb 3 estrelles Michelin de Catalunya i 419 empreses vinculades a la restauració, combinant la presència de petits productors amb mitjanes i grans companyies.

La firma Caviaroli, d'Esparreguera (Barcelona), llançarà la seva nova pintura de gamba, una emulsió gourmet elaborada exclusivament amb gamba vermella del Mediterrani que "permet decorar, amanir i potenciar el gust dels plats amb un acabat visual que imita una pinzellada artística".

 

L'edició, que se celebrarà del 3 al 5 de novembre al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, reunirà tots els xefs amb 3 estrelles Michelin de Catalunya i 419 empreses vinculades a la restauració

Per la seva banda, Ad Olivetum presenta les fulles de tàpera 100% naturals, que es distingeixen "per la seva textura cruixent, el seu sabor lleugerament salí i la seva subtil acidesa", que les converteixen en una alternativa als condiments clàssics.

La firma Menjamiques, ubicada a Bràfim (Tarragona) i una de les poques que treballa amb la garrofa com a base de tots els seus productes, entre els quals hi ha cremes, licors, vinagres i allioli, presentarà una gamma de torrons de garrofa ecològics, amb sal, romaní i cítrics.

Entre els productes que participaran en aquesta edició, també hi haurà una burrata italiana fabricada a Catalunya, una kombutxa amb seleni orgànic, unes croquetes sense gluten ni ou i un vi en àmfores romanes.