La Generalitat quadruplica els ajuts a l’exportació

L’objectiu de la convocatòria és que les empreses millorin els seus canals digitals per a la venda dels seus productes

Natàlia Mas, directora general d'Indústria i consellera delegada d'Acció | ACN Natàlia Mas, directora general d'Indústria i consellera delegada d'Acció | ACN

El Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat ha obert aquest dimarts una convocatòria d’ajuts per impulsar les exportacions de les empreses catalanes. Aquesta línia compta amb un pressupost d’1,8 milions d'euros, quatre vegades més que l’assignació de l’any passat.

L’objectiu de la convocatòria és que les empreses millorin els seus canals digitals per vendre els seus productes o serveis arreu del món en el nou context postpandèmia.

Natàlia Mas, directora general d’Indústria: “no es tracta només de fer vendes directes, sinó de trobar nous clients”

"No es tracta només de fer vendes directes, sinó de trobar nous clients i posicionar-se digitalment en nous mercats estrangers", apunta la directora general d'Indústria i consellera delegada d'ACCIÓ, Natàlia Mas.

El Govern calcula que més de 150 empeses es podran beneficiar de la convocatòria. En concret, cada companyia podrà accedir a 12.000 euros d'ajut. Els diners serviran per finançar projectes de desenvolupament web, creació de continguts o desenvolupament d'accions de màrqueting digital, entre altres. Els detalls de la convocatòria es publiquen aquest dilluns en el Diari Oficial de la Generalitat.

Més informació
Els preus de les exportacions industrials moderen la pujada
Les exportacions catalanes pugen un 17,2%, fins als 46.492,6 MEUR
Les exportacions catalanes es disparen fins als 8.611 MEUR
Avui et destaquem
El més llegit