GM Food crea 138 llocs de treball en plena pandèmia

La companyia de distribució obre 42 supermercats a Catalunya el 2020, on incrementa amb 7.160 metres quadrats la seva superfície de vendes

Un dels supermercats Suma que GM Food ha obert aquest 2020 | Cedida Un dels supermercats Suma que GM Food ha obert aquest 2020 | Cedida

GM Food ha tancat el 2020 amb 95 nous supermercats franquiciats repartits en 13 comunitats autònomes. 42 d'ells estan situats a Catalunya: 27 a la demarcació de Barcelona (17 Proxim, 9 Suma i 1 Spar), 12 a Girona (7 Proxim, 4 Spar i 1 Suma), dos a Tarragona amb Suma, i un a Lleida amb l’ensenya Proxim. Segons informa la companyia en un comunicat, aquestes obertures han suposat la creació de 138 llocs de treball i un augment de 7.160 metres quadrats de superfície de sala de vendes.

La companyia destaca els bons resultats aconseguits en l'obertura de franquícies en un any difícil marcat per la pandèmia i per la inactivitat que va suposar el confinament, i atribueix gran part dels bons resultats a la seva aposta per un model de botiga de proximitat destinat a satisfer els hàbits dels consumidors ampliant les referències de productes saludables i sostenibles, així com dels franquiciats, adaptant els seus negocis a la seva especialització i a les necessitats de la zona.

Al llarg del passat any, a més, la companyia va realitzar la renovació integral i l'adaptació de sostenibilitat als seus centres de cash&carry Gros Mercat de Figueres, Girona i Palamós i està en marxa la reforma del centre d’Olot, tots ells a la demarcació de Girona.

A més, en l'àmbit de la sostenibilitat, s'ha impulsat la reducció de plàstics a favor de productes de materials sostenibles. I ha continuat la inversió en millores energètiques mitjançant la instal·lació de plaques fotovoltaiques i equips més eficients.

Més informació
Les ajudes d'Empresa salven 9.696 llocs de feina
La francesa SQLI crea 100 llocs de feina a Sant Just Desvern
Avui et destaquem
El més llegit