La francesa SQLI crea 100 llocs de feina a Sant Just Desvern

El grup europeu de serveis especialitzat en estratègies de comerç electrònic tria aquesta localitat per obrir la primera seu a la Península

La tecnològica francesa tria Sant Just Desvern com a seu de la Península | Cedida La tecnològica francesa tria Sant Just Desvern com a seu de la Península | Cedida

L’empresa tecnològica francesa SQLI ha creat un centenar de llocs de treball a la seva seu de Sant Just Desvern, la seva primera filial a la Península, segons informa el Departament d'Empresa en un comunicat. El procés d’obertura d’aquestes oficines, que donen servei a clients de tot Europa, va començar l’any 2018. Per establir-se a Catalunya, l’empresa ha rebut el suport d'Acció.

Des de Sant Just Desvern, SQLI coordina els seus serveis per als clients de l’Estat espanyol i del conjunt d’Europa i compta amb una plantilla d’especialistes en l’àmbit del desenvolupament de solucions (com analistes de negoci, dissenyadors o experts certificats) i de la tecnologia (desenvolupadors web i d’aplicacions o enginyers). SQLI ofereix suport tant a empreses que ja disposen d’una estratègia digital però volen consolidar les seves vendes en línia com a d’altres que comencen a desenvolupar els canals digitals.

Segons el director de l’empresa a Catalunya, Thomas Gendulphe, “SQLI tenia Barcelona en el punt de mira. La presa de la decisió es va accelerar quan un client important ens va demanar que li donéssim suport des de Barcelona. Des de llavors no hem parat de créixer”. Gendulphe afegeix que ser-hi presents els ha permès “incrementar els serveis per a clients existents, però també guanyar-ne de nous, perquè moltes empreses internacionals trien Barcelona com al seu hub digital perquè el pol de talent és gran: Barcelona és una de les ciutats més dinàmiques en l’àmbit digital a Europa, és internacional i ofereix una qualitat de vida molt atractiva”, afirma.

Més informació
Un projecte alemany de 5G crea 60 llocs de feina al Prat
Zoetis crearà 100 nous llocs de treball a la Vall de Bianya
Avui et destaquem
El més llegit