Els pilars de la nova Horeca

El Supply Chain Summit, que se celebrarà en el marc del HIP, se centrarà en la transformació de l'hostaleria, molt tocada per la pandèmia

El Supply Chain Summit vuelve un año más a HIP2021 | Cedida El Supply Chain Summit vuelve un año más a HIP2021 | Cedida

El 2020 ha provocat una revisió del model de negoci de l'hostaleria. L'impuls de nous canals de venda com el delivery i el take away, la digitalització de tota la gestió del negoci i l'aparició de nous moments i conceptes de consum han generat una nova Horeca en un moment en què, a més, el sector ha hagut de generar confiança als consumidors amb mesures visibles de seguretat i higiene. Davant d'aquest nou escenari, els directors de compres s'enfronten a continus i nombrosos reptes per respondre a les noves demandes del consumidor i alhora aconseguir experiències rendibles per a les seves empreses. En aquest context, el Supply Chain Summit torna un any més en el marc d'HIP – Horeca Professional Expo per mostrar les millors pràctiques que marquen el camí del comprador Horeca per superar amb èxit tots els desafiaments que té per davant, segons informa Nebext en un comunicat.

La directora del Supply Chain Summit, Mayte Ballesteros, afima en aquest sentit que els pilars de la nova Horeca es basen en la sostenibilitat, la salut, la proximitat, la flexibilitat, la digitalització i la innovació i sosté que "sumats a grans dosis de resiliència, compromís, creativitat i lideratge, permetran que la nostra cadena de valor surti enfortida".

Aquesta serà la base del Supply Chain Summit d'aquest any, que tractarà com seran els consumidors en l'era post-covid, cap a on anirà el consum fora de casa i la reformulació dels hostelers per recuperar l'interès del client.

El Supply Chain Summit forma part de l'Hospitality 4.0 Congress, el congrés més gran d'innovació Horeca que reunirà, del 22 al 24 de març a Ifema a Madrid en el marc del HIP2021 a més de 400 experts per descobrir els casos d'èxit més inspiradors i desgranar les estratègies clau per a la recuperació de l'hostaleria del nostre país.

Més informació
Aire a la restauració: podrà obrir fins les 17 hores sense tancar
Com serà la restauració del futur?
Avui et destaquem
El més llegit