Hispack i FoodTech Barcelona sumaran 1.100 expositors

Les fires exhibir "la força" del sector de l'envàs i l'embalatge i de les tecnologies per a l'alimentació

Hispack i Food Tech se celebren alhora a la Fira de Barcelona Hispack i Food Tech se celebren alhora a la Fira de Barcelona

Les edicions d'aquest any d'Hispack i FoodTech Barcelona, que se celebraran del 8 a l'11 de maig en el recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, sumaran prop de 1.100 expositors directes de 30 països i s'espera superar els 38.000 visitants de la passada edició, celebrada el 2015, dels quals un 10% seran internacionals.

En un comunicat aquest dimecres, Fira de Barcelona ha indicat que ambdues fires preveuen exhibir "la força" del sector de l'envàs i l'embalatge i de les tecnologies per a l'alimentació.

"Hispack i FoodTech Barcelona seran un enorme centre de negoci, coneixement i 'networking' per a les industrial del 'packaging' i de la tecnologia per a l'alimentació, que comparteixen importants sinergies i que són determinants en la innovació de les marques", ha assenyalat la institució firal.

En la seva quarta edició conjunta a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona), Fira ha destacat que la suma d'Hispack i FoodTech Barcelona "la converteix en una de les principals plataformes de tecnologia, maquinària i 'packaging' d'Europa per a la indústria d'alimentació i begudes".

Ambdues fires ocuparan cinc pavellons del recinte Gran Via, amb 55.000 metres quadrats nets d'exposició, i comptaran amb la presència de 2.000 signatures representades.

Més informació
Hispack innovarà l'envàs amb 800 expositors
Hispack o la transformació de l'envàs
Hispack 2018 creix un 20% en expositors i un 12% en superfície
Avui et destaquem
El més llegit