Hispack innovarà l'envàs amb 800 expositors

El saló que se celebrarà al recinte de Gran Via entre el 8 i l'11 de maig acollirà 1.500 marques de 'packaging'

Hispack és el saló de l'envàs i l'embalatge | Cedida Hispack és el saló de l'envàs i l'embalatge | Cedida

El saló Hispack comptarà amb prop de 800 expositors directes, el que suposa un 20% més dels que ja hi havia a l'anterior convocatòria, així com 1.500 marques representades, segons ha indicat Fira de Barcelona aquest dilluns en un comunicat.

Més concretament, la institució firal ha recalcat que Hispack, que se celebra del 8 a l'11 de maig en el recinte Gran Via de Fira de Barcelona, torna "amb més força, empreses i respatller sectorial per presentar les últimes innovacions en packaging, procés i logística del mercat" i que ho fa en sintonia amb l'evolució de la indústria de l'envàs i embalatge.

Més info: 7 exemples de com fer del ‘packaging’ un element estratègic

"El saló de fira de Barcelona reivindica el paper estratègic del packaging a l'hora de transformar digitalment la indústria i dinamitzar comercialment tot tipus de sectors", ha emfatitzat l'entitat. S'espera superar els 38.000 assistents de la passada edició.

Alhora, també s'ha detallat que els protagonistes d'aquesta nova edició seran la sostenibilitat, la millora en l'ús dels envasos, l'automatització cap a la indústria 4.0 i la logística dels paquets. Per a tot plegat, el saló comptarà amb un 12% més de superfície respecte 2015, quan es va celebrar per última vegada, i ocuparà tres pavellons del recinte de Fira.

Més informació
Hispack o la transformació de l'envàs
El sector del packaging de l'Anoia busca sinergies
Avui et destaquem
El més llegit