Hoffman ja pensa en renovar el contracte amb Barcelona pel MWC

El màxim responsable del congrés diu que vol començar les negociacions a finals d'any o, com a molt, a principis del 2021

El conseller delegat de GSMA, John Hoffman, durant la roda de premsa sobre la cancel·lació del MWC | ACN El conseller delegat de GSMA, John Hoffman, durant la roda de premsa sobre la cancel·lació del MWC | ACN

El conseller delegat de la GSMA, John Hoffman, ha assegurat que vol començar les negociacions per a la renovació del contracte del Mobile World Congress a Barcelona (MWC) a finals d'aquest any o, com a molt tard, a principis del 2021. En una entrevista a TV3, Hoffman ha dit que, a nivell personal, espera trobar "la manera de continuar a Barcelona en el futur". De fet, pel màxim responsable del congrés de mòbils, la capital catalana és com "una segona casa". "El MWC no viu aïllat, som part del teixit d'aquesta comunitat", ha afirmat.

Més info: "El MWC no se celebra per mala gestió i incompetència de Hoffman"

Després de la cancel·lació de l'edició del 2020, Hoffman diu que cal "molt de temps" per a les negociacions pel contracte més enllà del 2023, però reitera el compromís per l'edició de l'any que ve "i més endavant". "Hem passat 15 anys junts i tenim fins el 2023. Personalment, espero que trobarem la manera de continuar a Barcelona en el futur, com a casa nostra", ha dit.

En referència a les pèrdues econòmiques i possibles indemnitzacions per la cancel·lació d'enguany, Hoffman ha insistit que no tenen xifres i no ha volgut donar detalls, però ha demanat treballar plegats amb totes les parts per trobar "el camí endavant" i mirar "cap al futur".

Sobre la cancel·lació, Hoffman ha reiterat que no se'n penedeix. "Estic desfet, va ser impossible mantenir el congrés", ha dit. Segons el conseller delegat de la GSMA, el "punt fort" del MWC va esdevenir, en plena crisi del coronavirus a escala mundial, una "debilitat". "Més de 100.000 professionals de tot el món, de 200 països, aquí quatre dies... no podíem arriscar-nos ni per la més mínima possibilitat", ha afirmat.

Més informació
MWC: Lo que el coronavirus se llevó (y Hoffman se dejó)
Ofertes i descomptes per compensar les pèrdues del MWC
Tech Spirit Barcelona, l'au fènix del MWC
Avui et destaquem
El més llegit