Ifema reobre la porta a les fires presencials amb el HIP

La presidenta en funcions de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, inaugura el congrés del sector horeca

La presidenta en funcions de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, durant la inauguració del HIP | Cedida La presidenta en funcions de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, durant la inauguració del HIP | Cedida

Ifema ha reprès l'activitat presencial amb el HIP 2021 - Horeca Professional Expo. La fira del sector horeca ha comptat amb una inuguració a càrrec de la presidenta en funcions de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, la vicealcaldessa de la ciutat, Begoña Villacís, i el director general d'Ifema, Eduardo López. Díaz Ayuso ha destacat la importància del sector hostaler en la creació de riquesa i llocs de feina i ha defensat la polèmica mesura de mantenir els bars i restaurants oberts tot i l'alt nivell de contagis de la covid-19 a Madrid: "No he trobat encara cap informe sanitari que em digui que l'hostaleria no és segura".    

La presidenta de la comunitat autònoma en funcions ha recordat que el sector és responsable d'un 7% del PIB i que la facturació del sector ha caigut un 50% el 2020 a causa de la pandèmia, fet que ha qualificat de "tragèdia nacional". També ha participat en la inauguració el director del HIP, Manel Bueno, que ha volgut fer un homenatge a tots els professionals del sector i ha destacat la importància de celebrar esdeveniments com el HIP en moments difícils per al sector.   

La fira ha començat aquest dilluns 22 de març i acabarà el dimecres 24 de març. A través d'un comunicat, els organitzadors asseguren que s'han pres totes les mesures sanitàries i de seguretat necessàries per poder celebrar l'esdeveniment. El congrés es posiciona com a clau per contribuir a la recuperació de l'hostaleria. De fet, la fira ha organitzat una sèrie d'ajudes i promocions directes que s'entregaran a tots els assistents al moment que accedeixin al HIP. 

Hi participaran un total de 300 expositors, que presentaran les novetats en l'àmbit d'alimentació i begudes, maquinària, equipament, interiorisme, mobiliari, tecnologia, higiene, packaging i nous conceptes. El congrés es dirigeix als sectors de l'hoteleria, la restauració, els bars i cafeteries, el delivery, el càtering i l'oci, entre d'altres. 

Més informació
Arrenca el HIP amb la missió de donar suport a l'hostaleria
L'hostaleria busca refer-se al HIP
Avui et destaquem
El més llegit