Jaume Guardiola, el nou fitxatge blaugrana

L'exconseller delegat del Banc Sabadell és l'escollit per Joan Laporta per a dirigir la comissió econòmica del club

Jaume Guardiola és l'escollit per a dirigir la comissió econòmica del Barça | ACN Jaume Guardiola és l'escollit per a dirigir la comissió econòmica del Barça | ACN

Jaume Guardiola, ha estat escollit com a president de la comissió econòmica del Barça, tal i com ha avançat el diari La Vanguardia. Joan Laporta, el recent elegit president del club, ha nomenat al que fins fa pocs dies era el conseller delegat del Banc Sabadell, l'entitat bancària que es va fer càrrec de gran part de l'aval del de la junta de Laporta per optar a la presidència.

Entre les principals característiques del càrrec que ocuparà Guardiola, que passarà a ocupa el lloc de Carles Tusquets, hi ha l'elaboració d'informes per a la junta directiva del Barça sobre els moviments financers que poden fer, portar al dia les auditories del club, participar en assamblees de socis per explicar la situació econòmica del Barça i donar recomanacions de com es podria arribar a l'equilibri financer així com les mesures necessàries per tenir els comptes sanejats.

La notícia es coneix setmanes després que Laporta confirmés l'arribada com CEO de club de Ferran Reverter, exprimer executiu de MediaMarktSaturn i d'altra banda, l'arribada d'Àlex Barbany nomenat director d'ingressos del FC Barcelona. Amb les noves incorporacions, Joan Laporta està canviant gran part de la junta directiva del Barça, seguint amb la línia del que ja va avançar a aquest diari en una entrevista, on es va marcar l'objectiu de "reflotar l'economia del Barça".

Més informació
Laporta nomena al CEO de MediaMarkt com a primer executiu del Barça
Laporta: "Reflotarem l'economia del Barça"
Avui et destaquem
El més llegit