Laporta nomena al CEO de MediaMarkt com a primer executiu del Barça

Ferran Reverter s'afegirà a la plantilla barcelonista com a director general a partir del dia 1 de juliol

Joan Laporta, president del FC Barcelona nomena a Ferran Reverter director general | Europa Press Joan Laporta, president del FC Barcelona nomena a Ferran Reverter director general | Europa Press

El català Ferran Reverter, fins ara CEO de MediaMarktSaturn, es convertirà en el primer executiu del FC Barcelona en substitució d'Óscar Grau, tal com ha confirmat el recentment elegit president del Barça, Joan Laporta. Reverter s'afegirà a la plantilla barcelonista com a director general a partir del dia 1 de juliol d'aquest mateix any.

L'executiu català estarà al capdavant de totes les àrees corporatives, incloses les de generació de negocis i administració. Per altra banda el també escollit Mateu Alemany ocuparà la direcció de futbol i Jordi Cruyff, la secretaria tècnica. Sobre la resta de posicions, Laporta no ha volgut fer més declaracions ni donar més detalls dels noms. Tot i això, s'espera que part del comitè de direcció pugui continuar en les seves funcions almenys fins al 30 de juny.

Reverter va mantenir el seu càrrec de CEO de MediaMarkt Iberia fins al novembre de 2018, una posició que va compaginar amb la de director d'operacions de MediaMarktSaturn, el grup propietari de les dues cadenes de distribució. Des de finals de 2018 i fins al pròxim 30 de juny ocupa el paper de primer executiu de tota la corporació.

Més informació
Laporta: "Reflotarem l'economia del Barça"
El Barça més econòmic de Laporta
Avui et destaquem
El més llegit