Jaume Guardiola, nou president de la Fundació Esade

L'exconseller delegat del Banc Sabadell assumeix el càrrec de Xavier Torra al capdavant del patronat de l'escola de negocis

L'expresident de la Fundació Esade, Xavier Torra, i el seu successor, Jaume Guardiola | Europa Press L'expresident de la Fundació Esade, Xavier Torra, i el seu successor, Jaume Guardiola | Europa Press

La Fundació Esade ha triat el que va ser conseller delegat del Banc Sabadell, Jaume Guardiola, com a president del seu patronat per rellevar Xavier Torra en el càrrec. Segons ha destacat la fundació a través d'un comunicat, el nomenament té lloc en un moment en el qual Esade "reforça el seu compromís per la innovació educativa, amb la creació de nous graus i la incorporació de competències tecnològiques de forma transversal" al currículum dels programes.

Concretament, Guardiola serà nomenat el proper 12 de juliol, una vegada finalitzi el mandat de l'actual president com estava previst. Sota la presidència de Torra, Esade ha aconseguit les 126 nacionalitats als seus campus de Barcelona, Sant Cugat i Madrid amb acords d'intercanvi i col·laboració amb 198 institucions acadèmiques internacionals.

Torra ha destacat que l'organització ha sabut respondre amb la "màxima flexibilitat i adaptabilitat" els diferents desafiaments que s'han anat presentant a través de la hibridació de la formació i de l'aplicació de diferents metodologies pròpies.

Guardiola ha assegurat, per la seva banda, que Esade seguirà treballant per oferir "la millor experiència educativa, apalancada en tecnologia, sostenibilitat, talent divers, internacionalització i connexió amb l'empresa".

Més informació
Jaume Guardiola, el nou fitxatge blaugrana
L'adéu de Guardiola i les (gairebé) fusions del Sabadell
Avui et destaquem
El més llegit