El joc de cadires de l'economia catalana

Un resum dels fitxatges més destacats del món professional

Diana March (Eurofragance), Albert Serrano (Veepee), Ariadna Belver (Wires) i Josep Antoni Duran i Lleida (Asedas) Diana March (Eurofragance), Albert Serrano (Veepee), Ariadna Belver (Wires) i Josep Antoni Duran i Lleida (Asedas)

La selecció dels anuncis més rellevants dels darrers dies: 

-La junta directiva de l’Associació Espanyola de Distribuïdors, Autoserveis i Supermercats ha aprovat el nomenament de Josep Antoni Duran i Lleida com a nou president de l’entitat. Les empreses de l’associació representen el 75% de la superfície de distribució alimentària a l’Estat.

-El president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, és nou membre de la Fundació del RCD Espanyol. Fins al novembre de l’any 2015, el seu germà, Dani Sánchez Llibre, va ser un dels màxims accionistes de l’entitat blanc-i-blava. 

-Ramon Llorente adquireix la condició de subdirector general al Banc Sabadell i, a la vegada, serà el responsable del departament de Banca d’Inversió. L’executiu ha dut a terme tasques similars en altres entitats com el Banco Santander i la Banca March. 

- El Banc Sabadell ha designat Isa Barangé com a nova responsable de Màrqueting i Publicitat del departament d’assegurances. La directiva arriba a l’entitat després de 18 anys a la firma d’assegurances DKV, on ha ocupat diferents càrrecs de responsabilitat en l’àmbit de la comunicació. 

-Oriol Montanyà assumeix la subdirecció general de la UPF - Barcelona School of Managament, on fins ara ha exercit de director de l’Observatori de la Sostenibilitat. El periodista també ha desenvolupat la seva trajectòria professional a Mercadona. 

-Roger Rofín aterra a la Universitat de Barcelona. El fins fa pocs dies director de Comunicació a Òmnium Cultural ocuparà el mateix càrrec en el gabinet del Rectorat, un grup liderat per Ander Errasti. L’entitat cultural ja ha iniciat un procés de selecció per trobar un nou responsable. 

-Josep María Tost, en la seva condició d’expert en el sector dels residus, formarà part de l’equip que liderarà la nova oficina d’Economia Circular de Llorente & Cuenca. Amb aquest moviment, la consultora vol reforçar els seus mecanismes d’assessorament. 

-Wires ha triat Ariadna Belver per ocupar la vicepresidència de l’associació de dones del sector immobiliari. Economista per la Universitat de Barcelona i la Universitat Abat Oliba, Belver també és vocal del col·lectiu 50a50. 

-Diana March és la nova directora de Sostenibilitat a Eurofragance. Llicenciada en Química per la Universitat Autònoma de Barcelona, la directiva va aterrar al grup de fragàncies l’any 2017. Anteriorment, la seva trajectòria laboral va estar vinculada a BASF. 

-Marc Mata dirigirà les operacions de Logística de Decathlon des de Madrid. Abans d’iniciar aquest projecte laboral a la capital espanyola, Mata ha gestionat les tasques operatives dels magatzems de la firma de material esportiu a Martorell i el Port de Barcelona.

-Albert Serrano serà la persona encarregada de dirigir el negoci de viatges de la multinacional Veepee, on ja formava part del seu comitè executiu des del maig de l’any 2022. Abans d’aquesta firma, també ha ocupat càrrecs de responsabilitat a Privalia. 

-El fins fa pocs dies alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, s’incorpora a la direcció de Negoci d’Eurofirms. Fins a finals de maig i principis de juny, moment del final de mandat i la consegüent celebració de les eleccions municipals, Dulsat seguirà com a regidor de la població de la Selva.

-Silvia Trabalón deixa el càrrec de gerent a Sant Cugat Empresarial per formar part de la llista electoral del PSC a les municipals. Trabalón va aterrar, l’any 2012, a l’associació i durant el seu mandat ha treballat sota el comandament dels presidents Frederic Boix, Joan Franquesa i Jaume Vives.

-Moviments a Ogilvy. Nuria Muñoz assumeix la direcció financera de la firma de comunicació a l’oficina de Barcelona. Llicenciada en Ciències Empresarials per la Universitat Oberta de Catalunya, el currículum de Muñoz queda escrit per la seva trajectòria a Reckitt i Glovo.

-Ramón Caba és el nou director creatiu executiu de Proximity a Barcelona, sota el comandament de la direcció general liderada per Anna Roca. Llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat Ramon Llull, Caba també ha treballat en altres agències com BBDO.

-Xavi Mortés liderarà el departament de Comunicació de Consum i Lifestyle a les oficines d’Apple Tree a Barcelona. Amb aquest moviment, l’agència de comunicació reforça els seus serveis d’assessorament estratègic, sempre amb l’objectiu d’arribar a mercats com la bellesa, la moda, el turisme o l’entreteniment. 

- Sara García serà la directora de comptes Life a les oficines de l’agència Evercom a Madrid. Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat Abat Oliba, García ha treballat en diferents agències de comunicació de Barcelona i la capital espanyola.

-Cesar Sualdea fitxa per Syneos Health per dirigir el departament de Vendes. Llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona i estudis complementaris per l’EADA Business School, Sualdea té una llarga experiència en el món farmacèutic. 

-Gerard Pujol ha estat reelegit, per unanimitat, com a màxim responsable del Consell Regulador de la Denominació d’Origen de la Pera de Lleida, presidència que ocupa des de l’any 2015. L’activitat laboral de Pujol és productor de fruita de Corbins. 

-Dexma ha donat a conèixer el nomenament de Xavi Novella com a nou vicepresident. La firma està especialitzada en gestió d’energia per edificis industrials. Enginyer electrònic i de telecomunicacions per la Universitat Ramon Llull, actualment, Novella ocupava la direcció d’Operacions. 

-El fons nord-americà CA Ventures incorpora Jan Torredemer al departament de Màrqueting i Vendes a Espanya. Anteriorment, Torredemer ha transitat per Metrovacesa, ShBarcelona, LUX Housing i The New House Barcelona. 

-El despatx d’advocats Le Guard ha contractat Claudia Burés per la seva àrea de Dret Laboral a Barcelona. Procedent de Pintó Ruiz & Del Valle, l’advocada acumula una llarga experiència de 20 anys en temes laborals i de dret esportiu, entre d’altres àmbits. 

-El periodista Jordi Pacheco encapçalarà Flama, l’agència cristiana de notícies. El nomenament arriba enmig d’un procés de renovació del disseny i la pàgina web del mitjà. Sota el comandament de la direcció, Xavier Pete exercirà de cap de redacció. 

-Sandra Torralba i Mireia Torres formaran part de la comissió de treball UEA Inquieta. Aquest organisme de la Unió Empresarial de l’Anoia s’encarrega de donar visibilitat i posicionar la dona d’empresa a l’entorn econòmic i social de la comarca.

-Daniel Llobera és el nou gerent d’Industrial Piera SA, una empresa municipal de l’Ajuntament de Piera. La missió d’aquesta societat és la gestió de les obres i el servei d’aigua del municipi situat a la comarca de l’Anoia. 

Més informació
El joc de cadires de l'economia catalana
El joc de cadires de l'economia catalana
El joc de cadires de l'economia catalana
Avui et destaquem
El més llegit