Unes jornades econòmiques de S'Agaró excepcionals

Soraya Sáenz de Santamaría i Luis de Guindos protagonitzaran la inauguració i la cloenda de la trobada empresarial a la Costa Brava

El ministre d'Economia, Luis De Guindos, ha participat en anteriors edicions de la trobada de S'Agaró
El ministre d'Economia, Luis De Guindos, ha participat en anteriors edicions de la trobada de S'Agaró

La XXII edició de les jornades econòmiques de S'Agaró (Baix Empordà) organitzada per la Fundació Olof Palme en col·laboració amb la Cambra de Comerç de Barcelona i La Vanguardia tindrà lloc els dies 24 i 25 de novembre però no serà com les anteriors. Enguany, estarà protagonitzada per la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, i el ministre d'Economia, Luis de Guindos, que seran els encarregats d'inaugurar i cloure la trobada empresarial, respectivament.

L'any anterior, les jornades van comptar amb la presència del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i el vicepresident i conseller d'Economia i Hisenda, Oriol Junqueras, que es troben actualment a Brussel·les i al centre penitenciari d'Estremera, respectivament. Entre es ponents d'aquesta nova edició, també destaquen el líder del PSC, Miquel Iceta, el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls, i el president de la cambra de Comerç d'Espanya i també de Freixenet, Josep Lluís Bonet, entre d'altres.

De fet, aquesta nova edició de la trobada porta el nom Catalunya-Espanya: Palanques pel creixement. Hi tindran lloc tres taules de debat: la primera al voltant dels reptes de la digitalització; una segona sobre les relacions entre Espanya i Iberoamèrica; i una tercera taula, que tindrà com a únic ponen a Iceta, amb el títol Un projecte sobre Catalunya.

Més informació
El finançament autonòmic, a debat a S'Agaró
Freixenet es queda a Sant Sadurní
Avui et destaquem
Comentaris