Josep Vicent Boira, nou comissionat del Corredor Mediterrani

L’actual secretari autonòmic d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori substituirà a Juan Barios en el càrrec

Josep Vicent Boira és el nou comissionat del Corredor Mediterrani | ACN Josep Vicent Boira és el nou comissionat del Corredor Mediterrani | ACN

L’actual secretari autonòmic d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, Josep Vicent Boira, serà nomenat nou comissionat de desenvolupament del Corredor Mediterrani. El nomenament de Boria es produirà abans que finalitzi aquest mes de juliol i substituirà a Juan Barrios, que fins ara exercia les funcions de coordinador d’aquesta infraestructura.

Així ho ha anunciat el delegat del Govern central del País Valencià, Juan Carlos Fulgencio, als mitjans de comunicació en una compareixença al costat del president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, la consellera d'Obres Públiques, Habitatge i Vertebració del Territori, María José Salvador, i el mateix Boira.

El president ha assenyalat que el substitut de Boria en la Conselleria serà una decisió de Compromís pel “mestissatge” que hi ha en els diferents departaments del Consell i ha afirmat que estaran “encantats” amb la proposta de la coalició.

Josep Vicent Boira, nascut a València el 1963, és catedràtic de Geografia Humana a la Universitat de València i professor en el departament de Geografia. Premi Extraordinari de Llicenciatura en 1986 i Premi Extraordinari de Doctorat en 1992, ha ampliat estudis universitaris a Itàlia i ha sigut professor visitant en la Universitat de Miami. Autor de diferents llibres relacionats amb la realitat urbana de la ciutat de València, ha col·laborat amb la Cambra de comerç de València i l'Associació Valenciana d'Empresaris (AVE). A més compta amb treballs relacionats amb el territori i l'economia valenciana i l'eix mediterrani.

Més informació
Corredor Mediterrani: història de dues realitats
El (Corredor) Mediterrani ignorat
Els empresaris posen la lupa en el Corredor Mediterrani
Avui et destaquem
El més llegit