Marc Coloma és un dels millors restauradors del món segons '50 Next'

La selecció inclou a 24 dones i 19 homes, entre ells el fundador d'Heura, d'entre 20 i 35 anys

Marc Coloma i Bernat Añaños són els cofundadors d'Heura | Cedida Marc Coloma i Bernat Añaños són els cofundadors d'Heura | Cedida

Marc Coloma, activista de l'alimentació i cofundador d'Heura, ha estat seleccionat en la primera edició de la llista internacional 50 Next. L'organització que està darrere de The World's 50 Best RestaurantsThe World's 50 Best Bars ha desvelat aquest dimarts els noms dels 50 joves que estan donant forma al futur de la gastronomia, 18 d'ells europeus. La selecció inclou a 24 dones i 19 homes de 20 i 35 anys i estan emmarcats en diferents categories del sector alimentari, segons s'ha explicat en un comunicat.

"El món necessita una transició proteica i aquesta només es produirà creant successors de la carn deliciosos i saludables", ha comentat Marc Coloma, cofundador d'Heura. 50 Next celebra el talent de joves de fins a 35 anys de tota la indústria alimentària en l'àmbit global, des de productors i educadors fins a enginyers i activistes. La selecció s'ha realitzat a través d'una recerca i anàlisi per part de 50 Next i l'internacionalment reconegut Basque Culinary Center, després d'una aclaparant resposta a la convocatòria de candidatures i nominacions i la cerca proactiva de candidats.

A conseqüència de la crisi sanitària causada per la covid-19, aquesta primera edició es realitzarà a través d'un esdeveniment virtual al qual li seguirà un altre presencial a Bilbao, soci oficial i amfitrió de 50 Next, a principis de 2022, una vegada que se suavitzin les restriccions de viatge. I és que tal com ha afegit Coloma: "Aquest premi ens dóna més força per creure que el nostre enfocament mediterrani de l'alimentació plant-based juga un paper clau en el futur de la indústria alimentària".

Més informació
Heura, el pollastre 'veggie' del Celler de Can Roca
La carn vegetal d'Heura arriba al Regne Unit
Avui et destaquem
El més llegit