Mas-Colell, nou vicepresident de Barcelona Global

L'entitat vol reconèixer la tasca de l'exconseller i "donar-li suport" en aquests moments "delicats"

L'exconseller Mas-Colell, a l'última Reunió del Cercle d'Economia. | Europa Press L'exconseller Mas-Colell, a l'última Reunió del Cercle d'Economia. | Europa Press

La comissió executiva de Barcelona Global ha nomenat el professor Andreu Mas-Colell com a vicepresident de l'associació. L'exconseller d'Economia i Coneixement ha estat un dels socis més "actius i compromesos" de l'entitat que té per objectiu posicionar la capital catalana en l'àmbit internacional i ha contribuït "enormement" a la consolidació de l'associació.

Així mateix, ha format part de les comissions executives presidides per Gonzalo Rodés, Pau Guardans i l'actual, presidida per Aurora Catà. "Amb aquest nomenament volem reconèixer la seva tasca i donar-li suport en aquest moment delicat per a ell, a més de comptar amb l'honor de tenir-lo com un dels vicepresidents de l'associació, juntament amb Lluis Torner, Carmina Ganyet i Jaume Oliu", ha explicat la presidenta de l'entitat en una carta enviada als socis.

Mas-Colell és un dels 40 excàrrecs polítics catalans implicats en un procediment del Tribunal de Comptes, que busca recuperar diners presumptament malversats per la Generalitat per la promoció internacional del procés independentista entre els anys 2011 i 2017. El Tribunal de Comptes reclama 2,9 milions al nou vicepresident de Barcelona Global, que va ser conseller entre el 2010 i el 2016. Anteriorment, del 2000 al 2003, havia estat cap del Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació. 

Més informació
Mas-Colell: "El FLA és una gàbia i serà difícil sortir-ne"
Avui et destaquem
El més llegit