La MedaWeek assenyala el camí de la nova economia mediterrània: blava, verda i digital

El congrés d'economia mediterrània se celebrarà del 16 al 19 de novembre a la Llotja de Mar

Barcelona Medaweek Barcelona Medaweek

La MedaWeek, la principal trobada econòmica de la regió mediterrània, se celebrarà des d'aquest dimecres fins al divendres a la Llotja de Mar de Barcelona. El congrés, organitzat per l'Associació de Cambres de Comerç del Mediterrani (ASCAME) i la Cambra de Comerç e Indústria de Barcelona celebrarà la seva 16a edició posant el focus en la nova economia mediterrània, "digital, verda i blava". El congrés també vol ressaltar els valors del Mediterrani com a pont entre els tres continents: Àfrica, Àsia i Europa. 

La Setmana Mediterrània de Líders Econòmics, coneguda com a MedaWeek, oferirà els assistents continguts transversals en quatre formats diferents: fòrums, reunions, Meda Talks i hot seat talks.  L'esdeveniment representa la iniciativa del sector privat com a factor de progrés econòmic i defensa la creació d'un espai econòmic mediterrani que es posicioni a l'agenda política. 

El congrés parlarà de temàtiques sectorials, com turisme, indústria de l'esport o educació, de reptes transversals -com el talent o la ciberseguretat- i de regions en concret, com per exemple, les oportunitats de negoci a Àfrica. 

Més informació
Comença el programa Blu-Up per a projectes d’economia blava
Barcelona dóna el tret de sortida a la tardor de l'economia blava
A la Barcelona d'Europa, què hi cap?
Avui et destaquem
El més llegit