Els menús d'El Bulli, a casa teva

L'app Adrià inclou el pas a pas de 31 menús, a més d'informació útil per ajudar els usuaris a organitzar-se i menjar de forma variada i equilibrada

El xef català Ferran Adrià El xef català Ferran Adrià

Ferran Adrià, en col·laboració amb Movistar, ha llançat l'app Adrià a casa, una recopilació de 31 menús de tres plats, basats en el que menjava el personal d'elBulli de 18:30 a 19:00, abans d'iniciar el servei a sala. Segons informa Telefónica en un comunicat, aquesta app gratuïta, disponible per a tauletes tant per Android com para iOS, inclou el pas a pas dels menús i els plats individuals a més d'informació útil per ajudar els usuaris a organitzar-se i menjar cada dia de forma variada, raonable i barata a casa seva amb elaboracions senzilles i resultats professionals.

Més info: Ferran Adrià revoluciona el Tech Spirit: “Un 99% de les empreses no han d’innovar”

Tal com destaca Ferran Adrià, "amb aquesta app volem facilitar als usuaris en aquest període de confinament tant la planificació dels menús com la compra dels ingredients d'un sol cop per a diversos dies de manera que obtinguin una alimentació sana, equilibrada i saborosa en el dia a dia".

En aquest sentit, l'app Adrià a casa inclou la secció Com organitzar-nos a casa. Informació útil que permet optimitzar el temps que passa cuinant, planificar-se, fer la compra, consultar informació sobre els aliments, els productes bàsics, instruccions per a l'elaboració senzilla de receptes base, sempre amb els millors consells directament facilitats per Ferran Adrià i el seu equip.

Més informació
Experiments de ciència, gratis i online
Trasters gratuïts per a pimes i autònoms
Avui et destaquem
El més llegit