CA | ES

Trasters gratuïts per a pimes i autònoms

Homebox posa a la seva disposició 500 trasters a Barcelona i Madrid al maig i farà un 30% de descompte al juny

Els trasters de Homebox | Cedida Els trasters de Homebox | Cedida

L'impacte econòmic provocat per la crisi sanitària de la covid-19 ha afectat especialment el col·lectiu d'autònoms i pimes, molts dels quals es troben amb veritables problemes per fer front a la situació. És per això que la franquícia Homebox, operador de lloguer de trasters, ha decidit engegar una campanya solidària per oferir a autònoms i pimes que s'hagin vist afectats per la crisi econòmica, poder utilitzar 500 dels seus trasters de forma gratuïta als centres de Barcelona i Madrid durant el mes de maig, i tenir un descompte del 30% en el mes de juny.

Segons informen en un comunicat, al voltant d'un 20% dels clients de la franquícia Homebox són autònoms, cosa que els ha fet prendre consciència a l'empresa de la necessitat de donar suport al sector amb algun tipus de mesura extraordinària, tal com requereix la situació. S'ha optat per centrar la campanya a Barcelona i Madrid, ja que en elles es concentra el major nombre de clients del sector.

Amb més de 100 centres oberts en cinc països, Homebox és l'operador de lloguer de trasters més gran a Espanya, amb 35 centres d'emmagatzematge distribuïts per diferents províncies del país, és el líder dels espais d'emmagatzematge a França i el segon a Europa.

Més informació
Correos Express arrenca l'enviament gratuït de material sanitari
BCN3D ofereix 63 impressores 3D per fabricar material mèdic gratuït
Avui et destaquem
El més llegit