El Mobile farà de Barcelona un "laboratori del 5G"

El conseller delegat de MWCapital, Carlos Grau, celebra la capacitat dels quatre eixos tecnològics d'enguany per impulsar el creixement de la ciutat

El CEO de MWCapital, Carlos Grau | EP El CEO de MWCapital, Carlos Grau | EP

El Mobile World Congress enceta la seva edició de 2022 amb el retorn a la normalitat a l'horitzó. El conseller delegat de MWCapital Barcelona, Carlos Grau, celebra el seu retorn a Fira de Barcelona per la capacitat d'atreure "hubs internacionals" d'indústries tecnològiques capaces de "formar professionals" en tots els sectors de la ciutat.

Segons el directiu, el MWC 2022 té la capacitat de convertir la capital del país en u "laboratori del 5G per ajudar a millorar la societat". El congrés s'articula, com destaca el CEO, al voltant de quatre eixos principals: tecnologia, innovació, talent i societat. Els pilars del Mobile serviran per adreçar el que Grau subratlla com el principal repte del saló, l'atracció de talent digital.

Els contactes del saló amb les administracions locals i la seva implicació en l'ecosistema empresarial i tecnològic local també consten entre les seves potencialitats. El conseller delegat de MWCapital ha valorat la trobada impulsada per la Digital Future Society al voltant de les fake news, així com els acords tancats amb el consistori de l'Hospitalet de Llobregat per "impulsar des de l'espai de La Florida activitats per apropar la tecnologia a la ciutadania".

Més informació
Carlos Grau, el líder invisible
Álvarez-Pallete, nou president de GSMA
El Mobile es vol quedar al present
Avui et destaquem
El més llegit