El Mobility Institute del RACC suma associats

Barcelona Centre Logístic s'incorpora a la plataforma de recerca sobre noves tendències i models de mobilitat

L'associació Barcelona Centre Logístic s'incorpora al Mobility Institute del RACC | iStock L'associació Barcelona Centre Logístic s'incorpora al Mobility Institute del RACC | iStock

El Mobility Institute ha sumat un nou associat: Barcelona Centre Logístic, una associació que treballa per a la competitivitat i promoció de Catalunya com a base logística euromediterrània. Amb aquest, ja són 45 entitats públiques i privades que formen part de la plataforma impulsada pel RACC i Deloitte per investigar sobre noves tendències i models de mobilitat.  

L'objectiu de Barcelona Centre Logístic amb l'adhesió al Mobility Institute és fomentar una mobilitat sostenible en l'activitat logística. L'associació també té la intenció d'impulsar accions innovadores per ajudar a les empreses a ser més competitives. Segons han anunciat les entitats a través d'un comunicat, BCL pot aportar coneixements i bones pràctiques en el transport de mercaderies.

Més info: Mobility Institute: els nous models de mobilitat

En aquest àmbit, volen promoure un transport multimodal, l'optimització d'infraestructures, els processos innovadors i les tecnologies disruptives, l'eficiència energètica, la descarbonització i l'ús de les energies renovables, la formació de talent, l'ocupació de qualitat i l'economia circular, entre d'altres.   

Empreses com Bon Preu, Catalana Occident, IFEMA, FGC, Renfe, Sagalés, Uber i TMB són algunes de les associades del Mobility Institute, que va néixer el 2019 per analitzar els hàbits de mobilitat i les innovacions que s'hi poden incorporar. 

Més informació
Josep Mateu revalida la seva presidència al Racc
La digitalització eleva un 2,1% la facturació del Racc
La desescalada del Racc: transport multimodal amb visió metropolitana
Avui et destaquem
El més llegit