El Mobility Institute del RACC s'adhereix al Global Mobility Call

L'entitat serà col·laborador actiu a l'esdeveniment que reunirà a Ifema els líders en l'àmbit de la mobilitat

Josep Mateu i Carlos Moreno a la Mobility Talks del RACC | Cedida Josep Mateu i Carlos Moreno a la Mobility Talks del RACC | Cedida

El Mobility Institute del Racc, fundat pel club i Deloitte per analitzar i plantejar nous models de mobilitat, serà una de les entitats col·laboradores del Global Mobility Call 2022. L'esdeveniment, que se celebrarà a Ifema Madrid entre el 14 i el 16 de juny, agruparà els principals líders de l'àmbit de la mobilitat per adreçar els reptes de la transformació del sector.

El Mobility Institute serà una de les entitats encarregades de la creació i difusió de continguts propis per als fòrums del congrés. La iniciativa del Racc, així, referma el seu compromís amb "la millora i el foment de nous models de mobilita turbana i les seves oportunitats de mercat", mitjançant el coneixement i les aportacions de les empreses que en formen part.

L'activitat del Mobility Institute es basa principalment en la publicació d'investigacions sobre micromobilitat, gestió de dades o tendències en models de propietat de vehicles. També elabora el Baròmetre de la mobilitat, un estudi trimestral sobre l'evolució dels hàbits de transport privat dels ciutadans a Barcelona i Madrid.

Segons l'entitat, el Global Mobility Call és "un context ideal per explorar els nous models d'un sector que es troba en plena transformació". Les verticals que tractarà el congrés celebrat a Madrid seran "la societat del futur, el transport sostenible de persones i béns, el desenvolupament econòmic i la regulació en matèria de mobilitat, la nova planificació urbana i la tecnologia i les dades en la innovació".

Més informació
El RACC impulsa BE65, un plataforma social i de serveis per a la comunitat sènior
El RACC demana a Barcelona rebaixar el pla de radars
El Racc avalua l'impacte ambiental de cinc nous vehicles
Avui et destaquem
El més llegit