Les fleques Mon-Pa tanquen i acomiaden 96 treballadors

L'empresa panificadora cessa l'activitat amb 27 locals entre Barcelona i Mollet del Vallès

Una de les fleques Mon Pa Una de les fleques Mon Pa

La companyia Mon-Pa, a través de les panificadoras Myrpa i Pamyr, ha presentat un expedient d'acomiadament col·lectiu (ERO) que afecta un total de 96 treballadors i que suposa el cessament de la seva activitat productiva. El grup compta amb 23 fleques a Barcelona i quatre més a Mollet del Vallès. Els titulars de l'empresa són els germans Garcia Vico, que van comunicar als treballadors el 16 d'agost passat el tancament de la societat i els anunciabaron que havien començat els tràmits per al tancament de l'empresa.

En un comunicat, CCOO ha expressat el seu rebuig a aquesta decisió, que l'empresa barcelonina ha pres al·legant causes econòmiques, i l'ha qualificat de "desproporcionada i injusta". El sindicat denuncia que la companyia ha executat l'expedient "de mala fe" i ha demanat a la firma que aboni a les dues últimes mensualitats que deu a la plantilla.

A més, l'emplaça a buscar solucions que garanteixin la continuïtat de l'activitat i l'articulació de mesures no traumàtiques per a la plantilla. Fins al moment, assegura CCOO, l'empresa "no ha aportat cap solució i únicament al·lega la falta de liquiditat per pagar les nòmines, deixant clara una nul·la voluntat de diàleg amb expectatives de continuïtat".

Més informació
Granier entra a Andorra gràcies al grup Hiper Pas
Europastry, el rei de les masses congelades
Avui et destaquem
El més llegit