Granier entra a Andorra gràcies al grup Hiper Pas

La cadena de fleques obrirà el primer local a El Pas de la Casa i establirà 10 punts de venda en supermercats del Principat

Una de les fleques de Granier Una de les fleques de Granier

La cadena de fleques Granier ha tancat un acord amb el grup Hiper Pas per desembarcar a Andorra, on obrirà el seu primer local a El Pas de la Casa i on establirà 10 punts de venda en supermercats del Principat.

Amb aquest acord, que s'articula sota la fórmula de franquícia en exclusiva per a Andorra, Granier preveu incrementar un 15% la facturació de la divisió internacional, que va ser de 7,3 milions d'euros el 2017, un 46% més que el 2016, ha informat en un comunicat aquest dimarts.

Més info: Granier desencadena la guerra del pa a Madrid

El fundador de Granier, Juan Pedro Conde, ha destacat que l'aliança suposa una "magnífica oportunitat per poder entrar en aquest mercat de la mà d'un grup consolidat i introduir-se així en una important àrea d'influència del mercat francès".

I és que Hiper Pas és una empresa familiar andorrana que disposa de 18 establiments: una central de compres pròpia, 13 supermercats i quatre comerços especialitzats, tots ells repartits en diversos punts d'Andorra, i entre altres negocis la companyia assumeix la gestió de River Centre Comercial des del 2002.

Granier, que compta amb més de 350 establiments a tota Espanya i va facturar el 2017 un total de 47 milions d'euros, vol finalitzar aquest 2018 amb 20 establiments a l'estranger en països com els Estats Units, el Regne Unit, Itàlia i Portugal, a més d'Andorra; el negoci fora d'Espanya suposa actualment el 15,5% de la facturació global.

Més informació
Granier estrena instal·lacions a Vilanova i la Geltrú
Granier obrirà 100 forns a Espanya el 2016
Granier estrenarà sis nous mercats el 2014
Avui et destaquem
El més llegit