MWC 2021: el més gran i millor de la història (i el més barat)

El congrés de telefonia, cancel·lat per la por al coronavirus, tornarà els diners de les entrades i redueix tarifes de cara a l'any que ve

El conseller delegat de GSMA, John Hoffman | ACN El conseller delegat de GSMA, John Hoffman | ACN

El Mobile World Congress (MWC) tornarà els diners de les entrades per la cancel·lació de l'esdeveniment tecnològic, al congrés d'startups 4YFN o al festival Xside. L'organitzadora del congrés ofereix als expositors recuperar la inversió de l'edició del 2020, que es va haver de cancel·lar per la por a l'extensió del brot epidèmic de covid-19 sorgit a la Xina. La de l'any vinent, segons la GSMA, "ha de ser l'edició més gran i millor que haguem celebrat mai". I la més barata.

Més info: Fins aviat, Mobile World Congress

En una entrevista publicada a La Vanguardia, el conseller delegat de la GSMA, John Hoffman, apunta que als grans expositors afectats per la cancel·lació de la fira de telefonia se'ls farà un "vestit a mida". De cara a l'any vinent, es rebaixaran les tarifes per participar al congrés a expositors.

Pel que fa a les empreses que es van gastar menys de 5.400 euros podran escollir entre recuperar la quantitat o reingressar-la gradualment en les edicions del 2021, 2022 o 2023. En cas de preferir el reingrés gradual, s'oferiria el 65% de la devolució durant l'any que ve, el 35% el següent, i per últim, un 25% durant el 2023.

Més informació
La crisi del MWC: risc de coronavirus o evitar un congrés fantasma?
MWC: Lo que el coronavirus se llevó (y Hoffman se dejó)
Avui et destaquem
El més llegit