La GSMA no tornarà els diners a les empreses que no participin al MWC

L'organitzadora del congrés insisteix en què "el certamen segueix endavant i treballem perquè els clients puguin assistir-hi presencialment o en línia"

L'entrada del MWC 2019 | ACN L'entrada del MWC 2019 | ACN

L'organitzadora del Mobile World Congress (MWC) no preveu reemborsaments als expositors que cancel·lin la seva participació al MWC21. "No oferim reemborsaments ja que el certamen segueix endavant", ha afirmat en un breu comunicat la GSMA, que ha vist com grans multinacionals com Ericsson, Nokia, Sony, Oracle o BT han renunciat a assistir presencialment al Mobile, previst per a finals de juny.

"En aquest sentit, estem treballant amb els clients perquè puguin participar enguany de la forma que millor els hi convingui, presencialment o en línia. I també els permeti conservar les inversions per al MWC22 i MWC23", ha recordat l'organitzadora del Mobile, que igualment s'ha mostrat conscient que la planificació en una pandèmia "és complicada".

"Les circumstàncies mundials continuen essent dinàmiques, amb avaluacions i ajustos constants", ha remarcat la GSMA. "Ens estem adaptant i assumint de forma coherent el nostre paper d'organitzador d'un esdeveniment complex", ha reconegut l'entitat liderada per John Hoffman. "El nostre equip està disposat a treballar amb els expositors per garantir que el MWC sigui segur i exitós per a tots", ha conclòs l'organitzadora del Mobile.

Més informació
Nova baixa al MWC: Cisco també cau de la llista
Cinquena baixa al MWC: Oracle no seguirà ni els actes online
Avui et destaquem
El més llegit