Neix el Travel Innovation Hub

MWCapital i el Gremi d'Hotels s'alien per potenciar la innovació del turisme a Barcelona

L'objectiu és convertir Barcelona en un centre d’innovació de referència
L'objectiu és convertir Barcelona en un centre d’innovació de referència

La Fundació Mobile World Capital Barcelona (MWCapital) i el Gremi d'Hotels de Barcelona han firmat un acord de col·laboració per potenciar la innovació del sector turístic català. El fruit d’aquest acord és un programa d’activitats anomenat Travel Innovation Hub, que busca construir una àmplia comunitat local en el sector de la innovació turística, centrada en connectar amb hubs internacionals, així com en compartir coneixements i recursos per aprofitar les sinèrgies.

Més info: El turisme digital i sostenible viatja a Barcelona (per quedar-s'hi)

Aquest acord, que tindrà una duració d’un any, comptarà amb un pla operatiu i un Comitè de Seguiment integrat per representants d’ambdues entitats. Entre els objectius prioritaris que es fixen MWCapital i el Gremi d'Hotels de Barcelona, destaca la necessitat de generar una indústria turística més valuosa i sostenible a la ciutat, on el desplegament i la implementació de noves solucions i models de negoci es basen en la tecnologia i la innovació. També figura la seva aposta per situar en el mapa la regió de Barcelona com un centre d’innovació de referència dins de la indústria global turística, i captar l’interès dels millors talents i empreses del món per enfortir l’ecosistema turístic.

Així mateix, mitjançant aquesta aliança ambdues parts es comprometen a posar tots els seus esforços en construir una relació sòlida entre la indústria turística i l’ecosistema emprenedor per crear interaccions en el camp de la transformació digital i la innovació oberta. Captar l’interès i el compromís de les empreses per tal que aquestes participin en iniciatives relacionades amb el procés de transformació digital en el sector turístic, és una altra de las qüestions en les quals posaran l’accent, així com en activar i aprofitar les xarxes d’ambdues parts per generar tracció cap a la indústria turística corporativa i l’ecosistema emprenedor.

Més Informació
La MWCapital i la Cecot s'alien per digitalitzar les pimes
MWCapital vol un fòrum sobre els reptes de la tecnologia a Barcelona
Avui et destaquem
Comentaris