La MWCapital i la Cecot s'alien per digitalitzar les pimes

La patronal vallesana col·laborarà amb la fundació per impulsar la innovació de les empreses catalanes i convertir Barcelona en un 'hub' digital

La MWCapital i la Cecot signen un acord de col·laboració per digitalitzar les pimes catalanes La MWCapital i la Cecot signen un acord de col·laboració per digitalitzar les pimes catalanes

La Fundació Mobile World Capital Barcelona (MWCapital) i la Cecot, patronal multisectorial de petites i mitjanes empreses que té com a objectiu promoure i defensar els interessos de les pimes catalanes, han signat un acord de col·laboració que impulsarà la innovació i la transformació digital del teixit empresarial català. D'aquesta manera, la Cecot confia en MWCapital com a aliat estratègic per la seva experiència en la transformació i adaptació tecnològica de diferents sectors, segons informen en un comunicat.

Mitjançant aquest acord, les dues parts es comprometen a crear nous espais de col·laboració que millorin la qualitat de vida de les persones gràcies a la tecnologia mòbil i que converteixin Barcelona en el hub digital de pimes. Així mateix, la Cecot contribuirà a portar la iniciativa GoingDigital de la MWCapital al següent nivell i ajudarà a crear propostes a mida pels seus associats. GoingDigital és un programa amb el qual els professionals poden adquirir comprensió i visió de l'impacte de les tecnologies digitals en l'economia, els negocis i la societat. 

D'altra banda, el conveni també contempla la participació de la Cecot en esdeveniments clau de la MWCapital com el Mobile Lunch o els Mobile Talks.

Més informació
La patronal del metall de la Catalunya Central suma forces amb la Cecot
MWCapital vol un fòrum sobre els reptes de la tecnologia a Barcelona
Pimec i MWCapital s'alien per digitalitzar les pimes
Avui et destaquem
El més llegit