L'aposta de Turisme de Barcelona per "crear circuits alternatius" per evitar la concentració

Ciutat Vella i l'Eixample és el circuit més habitual i massificat de la ciutat, metre esperen traslladar gran part al Poblenou o a l'Hospitalet

Turistes al Parc Güell | iStock Turistes al Parc Güell | iStock

El president del Consorci Turisme de Barcelona, Eduard Torres, ha apostat per “crear circuits alternatius” per al turisme a la ciutat per evitar la concentració de visitants. "Hem de ser capaços de generar alternatives, hem de consolidar circuits nous, com el Poblenou o el districte cultural de l'Hospitalet", ha afirmat en una entrevista a El Punt Avui amb raó del 30è aniversari de l'entitat .

Per això, ha sostingut que "cal que el sector públic agafi les regnes, lideri" i que en coordinació amb el sector privat gestioni aquesta descentralització i creï productes alternatius, en les seves paraules. Ha assenyalat que els Fons Next Generation permetran desenvolupar aplicacions per "informar el visitant en temps real sobre on pot anar i on no", i ha apuntat a distribuir l'arribada de creueristes a altres terminals de la ciutat per evitar, textualment, les riuades de turistes a La Rambla de Barcelona.

Torres ha explicat que hi ha un circuit que és, textualment, el de sempre -Ciutat Vella i l'Eixample-, i que ara han de "traslladar part dels turistes a altres llocs de la ciutat ia la resta del país" aprofitant la seva notòria marca turística.

Avui et destaquem
El més llegit