L'oci nocturn acampa a la plaça de Sant Jaume per reclamar poder obrir

Una vintenta de persones passen la primera nit al centre de la ciutat per protestar contra el tancament del sector

Empresaris de l'oci nocturn a la plaça de Sant Jaume protesten pel tancament del sector | ACN Empresaris de l'oci nocturn a la plaça de Sant Jaume protesten pel tancament del sector | ACN

Una vintena de personas han passat la primera nit de l'acampada organitzada a la plaça de Sant Jaume de Barcelona per la patronal de l'oci nocturn Fecalon per reclamar un calendari clar per a la reobertura del sector. 

A més, han demanat que el Govern dicti unes normes d'actuació per a aquesta reobertura, segons han explicat a Europa Press fonts de l'entitat. Les 20 persones han acompanyat les quatre que aquest dimecres han començat un vaga de fam indefinida fins que les conselleries d'Interior i Salut de la Generalitat els donin una resposta. 

Les mateixes fonts han reclamat seguretat jurídica per al sector i han dit que "no pot ser que l'obrin i el tanquin com un vano", ja que reiniciar l'activitat té costos. 

"Volem un acord de mínims i que no se'ns utilitzi com a caps de turc", han recalcat, i han recordat que són l'únic sector de l'oci que es manté tancat. 

Més informació
Procicat aprova l'obertura de l'oci nocturn
Nous ajuts per a oci nocturn i parcs infantils
Avui et destaquem
El més llegit