CA | ES

Pick&Pack premiarà els projectes més innovadors i sostenibles

Els Smart Logistics & Packaging Awards 2020 reconeixeran les empreses del sector que aposten per la sostenibilitat i la transformació digital en els seus processos

Pick&Pack busca los proyectos más innovadores y sostenibles para los Smart Logistics & Packaging Awards 2020 | Cedida Pick&Pack busca los proyectos más innovadores y sostenibles para los Smart Logistics & Packaging Awards 2020 | Cedida

Pick&Pack, l'esdeveniment boutique d'innovació per a líders i pimes industrials del sector del packaging i la intralogística, organitza els primers Smart Logistics & Packaging Awards 2020. Els premis, que reconeixen aquelles empreses del sector que aposten per la innovació enfocant-se en les àrees de solucions de processos, fabricació i impressió per a tota la cadena de subministrament, tindran lloc en el marc de la primera edició de Pick&Pack, que se celebrarà del 12 al 14 de febrer del 2020 en el CCIB, a Barcelona.

Més info: El CCIB acollirà Pick&Pack, l'esdeveniment d'innovació en intralogística

L'esdeveniment espera reunir a més de 7.000 professionals, entre ells CEOs, directors de planta i responsables de packaging i logística d'empreses del sector de l'alimentació i begudes, distribució, farma i cosmètica, automoció, tèxtil, IT, consultoria, recursos humans i transport. A més de 180 experts internacionals i les companyies més innovadores com Viastore, Ear Flap, Boplan, Trebol Group, UBS, J2 Serviu, T2, Enplater, A-SAFE, KUKA i NC Solutions, entre unes altres, per asseure junts les bases i els reptes futurs del sector.

Precisament amb l'objectiu d'impulsar la transformació en el sector del packaging i la intralogística a través de la innovació, Pick&Pack reconeix el treball, lideratge i transformació d'aquelles companyies, universitats, start-ups i centres d'innovació, entre uns altres, que aposten pel canvi amb els Smart Logistics & Packaging Awards 2020. Així, els premis valoren cinc categories principals:

  • Millor projecte d'innovació per a la indústria del packaging: el premi reconeix a les empreses que han apostat per la innovació en una indústria en total transformació per als sectors de l'alimentació, begudes, retail, cosmètica, farma, química o automoció.
  • Millor projecte de disseny en packaging i experiència del consumidor: reconeixement a les noves tendències i dissenys de packaging que garanteixin una experiència única en el consumidor.
  • Lideratge en transformació digital de la intralogística: la categoria reconeix a les empreses que han apostat per la transformació digital per augmentar la seva productivitat i millorar la metodologia de treball en la intralogística.
  • Robòtica i automatització en la gestió de magatzems 4.0: el premi posa en valor les noves solucions i propostes de companyies per passar de magatzems manuals a centres de distribució completament automatitzats i robotitzats.
  • Excel·lència en sostenibilitat i ecodesenvolupament industrial: reconeixement a les companyies que treballen sota el compliment dels objectius de desenvolupament sostenible (ODS) de les Nacions Unides, basats en l'ús de materials reciclats, renovables, lleugers i amb una mínima petjada ambiental.

La convocatòria per presentar-se als Smart Logistics & Packaging Awards 2020 estarà oberta fins al proper 20 de desembre de 2019. Totes les propostes seran avaluades pel jurat quant a innovació, lideratge, disrupció i estratègia, i es donaran a conèixer els guanyadors en la gala dels premis de Pick&Pack del proper 13 de febrer de 2020 a Barcelona. Les empreses que vulguin inscriure's als premis poden fer-ho aquí.

Més informació
Pick & Pack se centrarà en el packaging com a eina per seduir al consumidor
Advanced Factories premiarà els projectes més innovadors d'indústria 4.0
Avui et destaquem
El més llegit