Advanced Factories premiarà els projectes més innovadors d'indústria 4.0

La fira obre les candidatures per optar als guardons, que s'entregarà el 4 de març de l'any que ve

Els premiats en la darrera edició dels Factories of the Future Awards d'Advanced Factories | Cedida Els premiats en la darrera edició dels Factories of the Future Awards d'Advanced Factories | Cedida

La fira sobre indústria 4.0 Advanced Factories tornarà a premiar la innovació en projectes d'aquest àmbit amb els seus Factories of the Future Awards. El període d'inscripció per optar a aquest guardó, que s'entregarà el 4 de març de l'any que ve, ja s'ha obert i durarà fins el 22 de gener. L'objectiu d'aquest premi és fomentar la innovació i la transferència tecnològica en la indústria.  

En l'edició del 2019 ja es van entregar aquestes distincions, que valoren quatre categories: el lideratge en la transformació digital de la planta industrial, la startup més disruptiva en l'àmbit industrial, el millor equip industrial per a la fàbrica del futur i la recerca i desenvolupament d'intel·ligència artificial aplicada a plantes industrials. 

Més info: El tercer Advanced Factories “arrela” a Barcelona

L'esdeveniment acollirà l'any que ve més de 350 expositors i celebrarà l'Industry 4.0 Congress, amb més de 260 experts i 120 conferències. Es debatrà sobre nous equipaments industrials, processos de producció, tecnologies digitals aplicades a la indústria, personalització de producte i la sostenibilitat. L'any passat van sortir premiades empreses com CAF Digital Manufacturing, CIAC, CELSA Group i MAICHINERY. 

Més informació
Indústria 4.0 per a 'dummies': un procés no tan costós
La Indústria 4.0 aterra a la realitat
L'Advanced Factories vol submergir el 100% de les empreses en la digitalització
Avui et destaquem
El més llegit