Calviño i Aragonès, entre els ponents al Cercle d'Economia de Sitges

Les jornades porten per títol 'Un món desordenat: economies en transició, democràcies en perill' en aquesta 35a edició

Reunió del Cercle d'Economia de Sitges de l'edició del 2018 | iStock
Reunió del Cercle d'Economia de Sitges de l'edició del 2018 | iStock

La ministra d'Economia en funcions, Nadia Calviño; el líder de Podemos, Pablo Iglesias, i el vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, seran alguns dels convidats de la XXXV Reunió del Cercle d'Economia, que se celebrarà a Sitges entre el 30 de maig i l'1 de juny. Les jornades d'aquest any portaran per títol Un món desordenat: Economies en Transició, democràcies en perill' i afrontarà l'"escenari incert" per a economies i empreses i com les democràcies liberals occidentals "se senten amenaçades per l'emergència dels populismes polítics", segons detalla el programa.

Més info: El Cercle s'obre amb censura

La sessió inaugural anirà a càrrec del president de la Generalitat, Quim Torra, el dijous 30 a la tarda, acompanyat del president del Cercle d'Economia, Juan José Bruguera; i el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, serà l'encarregat de cloure les jornades dissabte al migdia.

La ministra d'Economia intervindrà divendres al vespre i ho farà en una conversa amb el president de Caixabank, Jordi Gual, sobre L'horitzó i perspectives de l'economia, mentre que Pablo Iglesias dialogarà amb el president del Cercle d'Economia, Juan José Brugera, sobre l'escenari després de les eleccions a Europa i Espanya. Pel que fa el vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, encara es desconeix quan intervindrà.

Altres ponents confirmats són el conseller delegat del Grup Cementos Molins, Julio Rodríguez; el responsable digital de Seat, Fabian Simmer; el president d'Eurecat, Xavier Torras; el delegat de l'Estat del Consorci de la Zona Franca, Pere Navarro; i l'alta comissionada per a l'Agenda 2030, Cristina Gallach.

Més Informació
Desmentint tòpics sobre l'agricultura i el canvi climàtic
Foment se suma a la legalitat del Cercle
Avui et destaquem
Comentaris