El Port de Barcelona bat al maig el rècord de tràfic

La instal·lació supera els 6 milions de tones de mercaderies en un mes

El Port de Barcelona El Port de Barcelona

El Port de Barcelona ha assolit el mes de maig el seu rècord històric mensual de tràfic total, indicador que integra totes les modalitats de càrrega. Durant el maig, la instal·lació ha canalitzat un total de 6 milions de totes de mercaderies de tot tipus, entre les quals destaca, per volum, la càrrega transportada en contenidor i els hidrocarburs.

D’aquesta manera, el mes de maig ha estat el millor mes de la història del Port, que ha superat el juliol del 2017, quan es van registrar un total de 5,9 milions de tones canalitzades, segons ha informat la institució en un comunicat. “Assolir el mes de maig de 2017 un rècord com aquest reafirma la consolidació del salt d’escala que es va fer el 2017”, ha afirmat l’encara president del Port de Barcelona, Sixte Cambra.

Durant els darrers 12 mesos, el tràfic total mensual del Port ha superat sempre els 5 milions de tones, xifra que la institució no havia assolit mai en els darrers 10 anys fins al febrer del 2017.

Aquests bons resultats es coneixen dos dies després de la notícia que Mercè Conesa serà la nova presidenta del Port de Barcelona, en relleu a Sixte Cambra.

Més informació
Mercè Conesa, nova presidenta del Port de Barcelona
El Port de Barcelona guanya 50 milions d'euros el 2017
El Port de Barcelona genera més de 9.200 MEUR a Catalunya
Avui et destaquem
El més llegit