Protesta laboral pels acomiadaments d'una subcontractada de Facebook a Barcelona

CCC Barcelona Digital Services es dedica a revisar els continguts a les xarxes socials per Meta

Mark Zuckerberg, president de Meta i fundador de Facebook | ACN / Maria Fernández Noguera Mark Zuckerberg, president de Meta i fundador de Facebook | ACN / Maria Fernández Noguera

El comitè d’empresa de CCC Barcelona Digital Services, la companyia subcontractada per Meta (Facebook) per revisar els seus continguts a les xarxes socials, ha anunciat protestes al lloc de treball contra l’ERO que preveu l’acomiadament de 334 treballadors.

En un comunicat, UGT ha indicat que no veu cap “causa real” per la qual l’empresa hagi de fer tants acomiadaments. Per això convoca aturades parcials pel 21 i el 24 d’agost, entre les 14 i les 16 hores. L’anunci de l’ERO es va rebre a finals de juliol, i implica el 20% de la plantilla. Segons CCC Barcelona Digital Services, amb seu a la Torre Glòries, la reducció de personal és per fer front a la caiguda de l’activitat.

Més info: CCC Barcelona Digital Services pacta amb els sindicats un ERTO per 680 persones

L’anunci de l’ERO va arribar després que l’empresa ja presentés fa uns mesos un expedient temporal de reducció de l’ocupació (ERTO), que incloïa 680 empleats i un pla de baixes voluntàries al qual ja es van adherir unes 100 persones. 

Avui et destaquem
El més llegit