El RACC impulsa una aliança per potenciar la mobilitat sostenible

L'entitat formarà part del festival de ciclisme internacional de Girona

Imatge d'un punt de mobilitat sostenible | iStock Imatge d'un punt de mobilitat sostenible | iStock

El RACC reforça la seva voluntat de ser un actor destacat dins l’etapa de transformacions relacionades amb el món de la mobilitat sostenible i la indústria del ciclisme. Per aquesta raó, l’entitat ha arribat a un acord de col·laboració amb els festivals Sea Otter Europe Costa Brava Girona by Continental i Euro Mobility Festival. Un esdeveniment que se celebrarà de forma conjunta del 22 al 24 de setembre. 

En aquest context, des de fa mesos, el RACC ha activat una intensa campanya per consolidar la seva comunitat ciclista. Entre altres iniciatives, el club ha promogut accions de mobilitat urbana com punts d’autoreparació de bicicletes, servei de bicicletes elèctriques, assistència tècnica i estudis sobre el comportament dels ciclistes a la capital catalana. Actualment, aquesta comunitat està formada per 25.000 persones. 

Durant la setena edició del Sea Otter Europe Costa Brava Girona by Continental, la ciutat espera més de 60.000 visitants en un esdeveniment que tindrà 350 marques exposades, 5.000 participants en demostracions esportives i 100 periodistes acreditats. En paral·lel, en els darrers mesos, el RACC ha impulsat la creació del primer planificador de viatges, a mida, amb intel·ligència artificial. Aquesta eina permet als usuaris dibuixar el seu pla de viatge personalitzat en només un minut, minimitzant en un alt grau tot el soroll derivat de les cerques a la xarxa.

Més informació
El RACC crea un planificador de viatges amb intel·ligència artificial
El RACC assoleix la màxima homologació sobre el compromís mediambiental
Josep Mateu: "Superilles sí, però ara no"
Avui et destaquem
El més llegit