Rebuild impulsa la digitalització i la sostenibilitat en la construcció

L'esdeveniment donarà a conèixer les novetats i tendències en el món de l'habitatge i la construcció

Rebuild 2018 presenta l'esdeveniment a Madrid Rebuild 2018 presenta l'esdeveniment a Madrid

Rebuild 2018 vol donar a conèixer les novetats i tendències en el món de l'habitatge i l'edifcació que permetran que el sector continuï sent un dels motors econòmics del país, segons han explicat els seus fundadors aquest dimecres a Madrid. El seu objectiu és reunir tots els actors que formen part de la cadena de valor per establir les bases que marcaran el futur del sector mitjançant la transmissió de coneixements i la dinamització dels negocis.

Aquest esdeveniment vol convertir-se en una referència del sector de la construcció 4.0 ja que la seva digitalització està donant pas a un nou mercat laboral que es veu forçat a evolucionar al mateix ritme que ho fa la tecnologia. Segons els seus organitzadors, el repte és "adaptar els nous perfils professionals a les demandes del sector industrial". Precisament per això, Rebuild posa el focus en els futurs líders del sector ajudant-los a impulsar les seves startups amb noves solucions.

L'esdeveniment, que se celebrarà del 26 al 28 de setembre al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB), es defineix com l'única plataforma que reunirà tots els actors que formen part de la cadena de valor per establir les bases que marcaran el futur del sector mitjançant la transmissió de coneixements i la dinamització dels negocis.

A més, Rebuild premiarà les millors propostes en innovació de producte o servei, millor experiència d'usuari, transformació digital, projecte d'arquitectura digital avançada i millor professional de l'any amb els Advanced Architecture Awards 2018.

Més informació
La construcció entra a l'era moderna de la mà de Rebuild
Els constructors catalans col·laboren amb Rebuild 2018
REBUILD reunirà més de 9.000 professionals de l'edificació a Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit