El Saló Ocasión aposta per les baixes emissions

L'esdeveniment exposa uns 3.500 vehicles a la venda entre el 29 de novembre i el 8 de desembre

Imatge d'arxiu del Saló Ocasió de la Fira Barcelona   Cedida Imatge d'arxiu del Saló Ocasió de la Fira Barcelona Cedida

El Saló Ocasión que se celebra entre els dies 29 de novembre i 8 de desembre proposa una de les seves ofertes més completes en la seva 39ena edició. L'esdeveniment, que organitza Fira de Barcelona amb el suport del Gremi del Motor i la Federació Catalana de Venedors de Vehicles a Motor (FECAVEM), se centra en vehicles que ajuden a reduir els nivells de contaminació

Els expositors de la fira proposen ofertes i promocions de vehicles que s'ajusten a la nova normativa de baixes emissions de Barcelona. L'esdeveniment exposarà 3.500 vehicles a la venda als palaus 1 i 2 del recinte de Montjuïc. Tots els automòbils han estat revisats per Applus+, una de les principals companyies d'inspecció i certificació de vehicles, abans de posar-se a la venda. 

Hi haurà disponibles tot tipus de vehicles seminous, de marques nacionals i internacionals, i que van des d'utilitaris a cotxes d'alta gamma. La majoria són de quilòmetre zero, gerència, demostració, cortesia o flotes de lloguer. Els assistents també hi trobaran marques molt diverses, des de Lexus o Jaguar fins a Skoda o Dacia. Tant concessionaris oficials com botigues de cotxes com DifiMolins, Grup T Automoció o Motorcat, els exposen.

Més informació
Una trentena de marques automobilístiques es donen cita al Saló Ocasió
El Saló Ocasió arrenca motors amb més de 3.500 cotxes
Avui et destaquem
El més llegit