El saló Piscina se celebrarà a Mèxic el 2020

La fira Piscina & Wellness Barcelona traspassa fronteres i obre una delegació al mercat mexicà

L'accés de la Fira Piscina L'accés de la Fira Piscina

El saló Piscina & Wellness Barcelona traspassa fronteres i celebrarà la seva primera edició a Mèxic al juny del 2020 amb l'objectiu d'impulsar els negocis d'empreses espanyoles i internacionals al mercat mexicà i llatinoamericà.

En concret, Piscina & Wellness Mèxic se celebrarà al Centre CitiBanamex de Ciutat de Mèxic, reunint l'oferta d'un centenar d'expositors que exposaran en 7.000 metres quadrats les últimes novetats de tota la cadena de valor del producte piscina per a ús residencial i públic, a més d'instal·lacions, equipament i accessoris relacionats amb el wellness i spa, ha informat Fira de Barcelona en un comunicat.

L'esdeveniment també comptarà amb un programa de jornades tècniques a càrrec d'experts que compartiran els seus coneixements sobre els reptes i oportunitats de l'oci aquàtic a Mèxic i Llatinoamèrica, així com el potencial de desenvolupament tecnològic, certificacions, optimització del disseny, construcció i manteniment de les piscines i instal·lacions del sector wellness.

El director de Negoci Internacional de Fira de Barcelona, Ricard Zapatero, ha destacat que "es tracta d'un pas més en l'estratègia d'internacionalització de Fira de Barcelona, que consolida la seva posició a Mèxic com a operador firal i obre noves oportunitats de negoci a les empreses internacionals en aquest país, així com en tota la seva àrea d'influència".

Sector turístic i hoteler

Per la seva banda, el president de Piscina & Wellness Barcelona, Eloi Planes, ha ressaltat que és una iniciativa de gran importància per a un sector que "pot obrir a Llatinoamèrica nous mercats, especialment en un àmbit com el turístic i hoteler, que juga un paper de gran rellevància en l'economia del país i que està en constant creixement".

Mèxic ocupa el primer lloc a Llatinoamèrica en nombre de spas i instal·lacions termals, i és el desè a nivell mundial en el rànquing de països capdavanters en turisme relacionat amb el wellness.

Més informació
Piscina&Wellness es llança de cap a la connectivitat
Com es digitalitza una piscina?
Amb el llibre d'empresa a la piscina
Avui et destaquem
El més llegit