Torna el Smart City Expo World Congress per la innovació urbana

Amb més de 400 expositors i 300 ponents, i sota el lema 'We are the cities we make', el saló reflexionarà sobre la transformació de les ciutats

Smart City Expo World Congress de l'edició passada | Cedida Smart City Expo World Congress de l'edició passada | Cedida

Smart City Expo World Congress (SCEWC), la cimera mundial sobre ciutats i solucions urbanes intel·ligents organitzat per Fira de Barcelona, reunirà de nou i de manera presencial el món de la innovació urbana per celebrar el desè aniversari de l'esdeveniment. Amb més de 400 expositors i 300 ponents, i sota el lema We are the cities we make, el saló i congrés reflexionarà sobre la transformació que estan vivint les metròpolis després de la pandèmia i la necessitat d'adaptar les ciutats a les necessitats dels seus ciutadans.

El director de l'Smart City Expo World Congress, Ugo Valenti, ha afirmat que "l'edició 2021, en l'actual context internacional, segurament serà una de les edicions més especials. Celebrarem el nostre desè aniversari i ho farem reunint de nou a tot l'ecosistema d'innovació urbana". Les solucions urbanes són un element crític de l'ecosistema de les smart cities, i les 400 empreses expositores mostraran els seus últims productes i tecnologies. Entre aquestes empreses figuren Abertis Mobility Solutions, Cisco, City Possible by Mastercard, FCC Environment, Huawei, Microsoft, Motorola, Seat, Smart Ports: Piers of the Future i Ubiwhere.

Així mateix, moltes ciutats i països mostraran els seus projectes i iniciatives recents, inclosos els d'Alemanya, Argentina, Àustria, Barcelona, Bèlgica, Berlín, Brasil, Buenos Aires, Canadà, Xile, Colòmbia, Estònia, Finlàndia, França, la Haia, Holanda, Índia, Indonèsia, Iran, Itàlia, Letònia, Noruega, París, Polònia, Suècia i Estats Units, entre d'altres. I és que tal com ha recordat Valenti: "els últims mesos han canviat les prioritats de la majoria de les ciutats i és el moment de reflexionar sobre aquests canvis i abordar una nova etapa. Sempre ens hem sentit orgullosos i privilegiats de contribuir a la transformació de les ciutats de tot el món, però ara més que mai".

Més informació
Smart City Live, nou referent dels esdeveniments digitals
Més de 200 ponents, preparats per a l'Smart City Live
Avui et destaquem
El més llegit