Sony cau del Mobile presencial

La tecnològica japonesa ha informat que torna a renunciar al seu stand al congrés de tecnologia mòbil

L'edició 2021 del Mobile World Congress | EP L'edició 2021 del Mobile World Congress | EP

Sony ha anunciat que no participarà presencialment al Mobile World Congress. El gegant japonès torna a renunciar al seu stand a Fira de Barcelona després de dos anys sense personar-s'hi – va ser de les primeres a retirar-se de la cancel·lada edició de 2020 i també es va absentar de la de 2021. Així, és la primera gran marca que anuncia que no participarà en l'esdeveniment en format físic.

La tecnològica japonesa ha comunicat, així, que "a mesura que el món s'ha desplaçat cap a les oportunitats digitals i en línia", opta per comunicar-se de la manera en què pugui "portar les seves novetats a un públic més ample". Segons ha comunicat la multinacional, doncs, encara no ha pres la decisió sobre si participarà de forma virtual o no.

Sony va ser, juntament amb Ericsson i Nokia, de les primeres empreses a retirar-se de l'edició presencial postpandèmia. El 2021, també el gegant Facebook – ara Meta – i l'empresa californiana Oracle, així com la nord-americana Cisco, van optar també per una participació virtual al Mobile World Congress de 2021.
 

Més informació
Hoffman defensa que el Mobile serà presencial
Les empreses que han dit 'no' a l'edició pandèmica del MWC
Avui et destaquem
El més llegit