The District obre les portes i espera generar un impacte econòmic de 21 milions d'euros

La cita reunirà més de 10.000 directius de tot el món que convertiran la ciutat comtal en la capital europea del Real Estate

La cita reunirà més de 10.000 directius de tot el món | Cedida La cita reunirà més de 10.000 directius de tot el món | Cedida

La segona edició de The District, la cita més gran de Real Estate enfocada a tots els actors de la indústria, arrencarà demà fins aquest divendres, tornant a situar Barcelona com a capital europea del sector immobiliari. L'esdeveniment, que s'ha desplaçat a la Fira de Barcelona duplicant el seu espai fins als 14.000 m2, acollirà més de 10.000 directius que acudeixen a la recerca d'oportunitats de negoci. The District 2023 generarà un impacte econòmic per a la ciutat de 21 milions, estimulant la seva economia local i posicionant-la com a referència dins del mapa mundial del Real Estate.

Sota el lema Where Real Business Happens, en aquesta edició, l'esdeveniment vol posar en relleu la necessitat d'establir espais d'alt valor i confiança on construir futurs projectes transformadors. Així, The District s'alça com l'escenari europeu on se cita el capital global amb l'objectiu de descobrir les tendències que marcaran les seves decisions durant aquest curs immobiliari 2023-2024.

Sota el lema 'Where Real Business Happens', l'esdeveniment vol posar en relleu la necessitat d'establir espais d'alt valor i confiança on construir futurs projectes transformadors

L'esdeveniment s'ha organitzat entorn de tres eixos principals. El primer és el desenvolupament de les estructures de mercat de capitals; el segon, la transformació que viuen els diferents actius com el residencial, hotels, oficines, comerç al detall, industrial i logístic, healthcare, senior livingstudent living, data centers o altres actius alternatius; i el tercer, el valor afegit dels criteris ESG (Environmental, Social and Governance) per maximitzar la rendibilitat de la inversió.

Totes aquestes qüestions les analitzaran els professionals que assistiran a The District, i que formen part de tota la cadena de valor del sector: des de fons d'inversió, fons sobirans, family office, bancs comercials, fonts alternatives de finançament, o els grans tenidors de sòl, fins a les administracions, operadors, promotors, brokers, agències comercialitzadores, consultores i gestors de propietats.

El futur immobiliari es debat a The District World Congress 2023

En el marc de l'esdeveniment, tindrà lloc el The District World Summit 2023, el congrés més gran de Real Estate enfocat a totes les fonts de capital. Un total de 391 experts internacionals es congregaran a la cimera registrant més de 270 hores de sessions, on s'abordaran les macrotendències que mouen avui la inversió, a més d'indagar els efectes de les polítiques econòmiques comunitàries o l'estat actual del sector en un marc inflacionista i de pujada dels tipus.

Més info: Innovació i tecnologia: les dues "palanques de canvi" que protagonitzaran The District

Algunes de les grans veus que participaran en el congrés són Guillermo Baygual, director general de JP Morgan, Ana Estrada, directora general de Merchant Banking – Europe Real Estate Investments de Goldman Sachs, Leticia Fusi, directora general de Castlelake; o Eduardo Richi, director general a Stronghold Partners, entre moltes altres.

Més informació
The District espera "el capital retingut" amb els braços oberts
The District 2023 reunirà 380 experts internacionals del Real Estate a Barcelona
La transformació dels espais de treball protagonitza la propera edició del The District
Avui et destaquem
El més llegit