València fixa l’objectiu de creixement de la seua fira

L’entitat firal valenciana espera facturar 21,6 MEUR, una dècima part del que ja genera Fira Barcelona

Reunió de Patronat de Fira València | Ajuntament de València Reunió de Patronat de Fira València | Ajuntament de València

L'alcalde de València i president del patronat de Fira València, Joan Ribó, ha participat aquest divendres en la reunió anual de l'entitat, en la que s'han aprovat els pressupostos per al pròxim exercici a través dels quals es preveu un creixement d'un 8%. En paraules de l'alcalde, “Fira València és un dels principals focus d'atracció de turisme de negocis de la ciutat”.

“Els pressupostos de Fira València que hem aprovat reflecteixen la gestió eficaç amb la que treballa este organisme, que incideix directament en la dinamització de l'economia valenciana”, ha assegurat el també president del patronat de Fira València Joan Ribó. “Afrontem 2019 amb bones expectatives i amb la necessitat que aquesta institució continue sent un dels principals focus d'atracció del turisme MICE de la ciutat”, ha afegit.

Segons s'ha explicat durant la reunió del patronat, Fira València preveu un creixement de la facturació del 8%, aconseguint els 21,6 milions d'euros. Respecte als beneficis abans d'interessos, impostos, depreciació i amortització, l'increment previst és del 88%, fins a 1,7 milions d'euros. La quantitat és una dècima part del que ha generat Fira Barcelona en aquest 2018, tal com s’ha conegut aquesta darrera setmana en la reunió del consell en què Pau Relat ha estat escollit nou president.

Més info: Relat posa pau i futur a la Fira de Barcelona

Pel que fa al resultat final de l’entitat firal valenciana, es preveu un benefici de 621.000 euros durant 2019. Per la seua part, el president del Comité Executiu de Fira València, José Vicente González, ha explicat que este creixement “serà possible gràcies a la gestió, a la implicació i als esforços realitzats pel personal de la institució”. Ha afegit que “la Fira està fent els passos oportuns per a enfortir la seua recuperació i garantir el seu futur”.

Aquest 2018 els ingressos bruts han estat de 22,2 milions, superiors als dels anys anteriors. El resultat final ha estat de 2,9 milions d'euros, que sense amortitzacions ha suposat un resultat d'exercici positiu d'1,5 milions d'euros.

Més informació
Fira València buscarà socis per posicionar-se al mercat
Avui et destaquem
El més llegit