València vol ser seu del pròxim Web Summit

La capital valenciana vol albergar l'esdeveniment tecnològic que se celebra al novembre de 2019

La Marina de València La Marina de València

El pròxim congrés Web Summit, un dels majors esdeveniments tecnològics del món, se celebrarà al novembre de 2019, amb unes previsions de 70.000 visitants. I València vol ser la seua seu. D'aquesta manera ho ha explicat aquest dilluns el president de la Generalitat, Ximo Puig, qui ha destacat la capacitat de València per a ser la seu del congrés tecnològic. "Hi ha una dinàmica positiva per a la inversió tecnològica i per a una definitiva transició a la nova economia", ha assenyalat Puig. 

El cap del Consell, que ha presentat al costat de l'alcalde de la ciutat, Joan Ribó, el projecte de candidatura de la ciutat per al congrés mundial, ha ressaltat que amb aquesta candidatura València "se situa en un espai d'excel·lència" com a "entorn favorable per al desenvolupament de les tecnologies de la informació i la comunicació". Així mateix, ha defensat que València reuneix altres característiques com el sistema universitari, les seues infraestructures, o la seua potència turística, a més de bones capacitats tecnològiques, com és el cas de la seua extensa xarxa de fibra òptica. 

Ribó i Puig durant la presentació de la candidatura valenciana al Web Summit | GVA
Ribó i Puig durant la presentació de la candidatura valenciana al Web Summit | GVA 
 

En aquest sentit, el president ha recordat que el plantejament de projectes com la instal·lació de l'institut de ciberseguridad de Telefònica en la Marina de València, l'impuls de les fintech en la ciutat, la creació del Districte Digital i l'Agència Valenciana de la Innovació a Alacant o l'impuls de la Ciutat de la Llum com a ubicació d'empreses tecnològiques europees. 

L'oferta està feta

La direcció de l'esdeveniment ja va realitzar una visita prèvia a la ciutat el passat mes de març, on es va plantejar Fira València com a seu principal, així com altres ubicacions satèl·lit com la Llotja, els mercats municipals, la Marina o el Palau de la Música. A més, la ciutat també ofereix 50.000 places hoteleres i el reforç del transport amb llançadores.

Més informació
Telefónica escull València pel seu centre de ciberseguretat
Digitalitzar-se per fer la transformació digital
Avui et destaquem
El més llegit