'VIA Empresa' rep el Premi Talent Cambra 2021

La Fundació Impulsa Talentum XXI reconeix 32 projectes innovadors que "aporten solucions imaginatives a reptes i problemes"

El director de VIA Empresa, Víctor Costa, i el director adjunt de Totmedia, Xavier Grau, durant l'entrega del VII Premi Talent Cambra | Cedida El director de VIA Empresa, Víctor Costa, i el director adjunt de Totmedia, Xavier Grau, durant l'entrega del VII Premi Talent Cambra | Cedida

VIA Empresa ha estat guardonat amb el VII Premi Talent Cambra en la categoria de Comunicació i Mèdia. La Fundació Impulsa Talentum XXI ha reconegut la tasca de "persones, projectes, institucions i empreses" que aporten noves solucions als reptes econòmics en diversos àmbits i sectors. Els premiats destaquen en factors transversals cm l'ús de la tecnologia, la sostenibilitat o els criteris ambientals, a més de ser "projectes innovadors, d'èxit i disruptius".

Aquest diari ha estat reconegut Ex-Aequo amb la companyia digital de converses instantànies corporatives Chatforce, premiada també en la categoria de Comunicació i Mèdia. La llista d'empreses i entitats reconegudes inclou també alguns dels projectes més disruptius de l'ecosistema català, com l'empresa de carn vegetal Heura Foods, premiada per la categoria de Sector Primari, o Oasis Hunters, que ha rebut el guardó a millor projecte de Turisme, Oci i Gastronomia.

Més info: VIA Empresa rep el Premi Llengua Nacional

Els premis s'han entregat al Hub Cambra de la Cambra de Comerç de Barcelona, entitat col·laboradora dels guardons. Durant el cap de setmana han passat pels actes d'entrega de premis diversos membres de l'administració pública relacionats amb l'entorn econòmic i empresarial català, com la consellera de Justícia, Lourdes Ciuró; la presidenta de la Cambra de Comerç, Mònica Roca; el diputat de cultura de la Diputació de Barcelona, Joan Carles Garcia Cañizares; o el president d'honor de la Welcome Talent Society, Antoni Gelonch.

El president de la Fundació Impulsa Talentum XXI, Bru Recolons, valora la rellevància de molts dels projectes premiats, que considera "avenços molt destacats en l'ús de les tecnologies i la innovació per a la resolució dels reptes i problemes de la nostra societat". L'organitzador de la gala celebra que algunes de les empreses premiades durant les primeres sis edicions ara són "empreses a dalt de tot, unicorns, empreses que cotitzen a Nova York", cosa que demostra la vàlua dels jurats i "confirma la necessitat de premiar el talent.

Més info: VIA Empresa, Premi Pime 2020 a la llengua com a eina de cohesió

A banda del trofeu que acompanya el premi, la Fundació ha ofert als guardonats una diagnosi empresarial individualitzada per part de la Fundació Impulsa Talentium i dedicada a ajudar a millorar els projectes "des d'ambits molt diversos". A més, la Fundació, en col·laboració amb la Cambra, també elaborarà una peça en format reportatge de cada empresa, i els hi oferirà suport comunicatiu mitjançant el Catalonia Talent.

Més informació
El MWC i el FCB femení, protagonistes dels Premis Talent Cambra 2021
Avui et destaquem
El més llegit