VÍDEO | Marcet: "Parar és la decisió econòmica més gran que s'ha viscut mai"

El consultor en estratègia i innovació parla sobre les diferents fases que tindrà la crisi del coronavirus, que van des del cop inicial fins el 2021

Xavier Marcet, en l'acte amb Rafael Juan | Abel Gimeno Xavier Marcet, en l'acte amb Rafael Juan | Abel Gimeno

"Parar és la decisió econòmica més gran que s'ha viscut mai". El consultor en estratègia i innovació i col·laborador de VIA EmpresaXavier Marcet, explica en una videoconferència de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà les diferents fases que tindrà la crisi del coronavirus, que van des del cop inicial fins el 2021, passant per la supervivència, l'aprenentatge i la planificació del retorn".

Una conferència-debat de Marcet que es basa, precisament, en l'article 12 coses que les empreses poden fer davant el coronavirus, que va escriure la setmana passada en aquest diari i que convidava a pensar. A pensar sobre tot. En la societat, en la tesoreria, en la gent, en la innovació i en l'ecosistema, en els clients, en el lideratge... En definitiva, a reflexionar sobre com reaccionar a la situació plantejada per la covid-19.

Una situació que Marcet defineix com un autèntic "daltabaix", sobretot perquè cap sistema ni cap mètode d'anàlisi "han estat capaços d'anticipar-se", cosa que ha deixat empreses i projectes totalment exposats a la incertesa i a l'aturada total.

Més informació
12 coses que les empreses poden fer davant el coronavirus
Un món en pausa
El cost dels ERTO a Catalunya
Avui et destaquem
El més llegit