El sector salut troba el seu espai al 4YFN 2020

El 'Health and Wellness Hub' presentarà les últimes novetats tecnològiques des de la cirurgia robòtica amb 5G fins a la recerca farmacèutica amb IA

El 4YFN a la Fira de Barcelona | Europa Press El 4YFN a la Fira de Barcelona | Europa Press

GSMA ha anunciat que el 4YFN Barcelona 2020 comptarà amb un Health and Wellness Hub, organitzat conjuntament amb ECHAlliance, segons informen en un comunicat. Startups del sector salut podran participar en sessions de pitching i un programa d'activitats i networking amb emprenedors i inversors. El Health and Wellness Hub ocuparà un espai propi dins de 4YFN per complementar el Digital Health and Wellness Summit, una jornada dedicada al lideratge en el sector de la salut que se celebrarà en un dels principals escenaris de 4YFN.

Més info: Pere Duran: "El 4YFN inspira a emprendre"

"El sector de la salut és, possiblement, on s'estan produint alguns dels desenvolupaments tecnològics més interessants, des de cirurgia robòtica amb tecnologia 5G, fins a recerca farmacèutica que utilitza intel·ligència artificial", ha comentat Pere Duran, director de 4YFN. Duran afegeix que "el ràpid creixement d'startups en el sector de la salut i l'enorme impacte social que es pot aconseguir a través de la digitalització del sector és el motiu principal que ha provocat que decidíssim dedicar un espai a la salut on descobrir les últimes tendències del sector, fer negocis, aprendre i compartir idees".

Per la seva banda, el vicepresident d'ECHAlliance, Bleddyn Rees, també ha posat damunt de la taula que "la sanitat és un dels sectors de més ràpid creixement per a les startups, i estem veient avanços increïbles en el camp de la medicina, cada vegada més impulsats en gran part per emprenedors i petites empreses, a mesura que la revolució del consumer health s'accelera". A més, sosté que "necessitem un espai que permeti que corporacions, inversors i startups d'aquest ecosistema puguin coincidir, intercanviar idees i establir connexions, motiu pel qual el 4YFN Barcelona és l'espai perfecte per a això".

Segons expliquen, aquest nou enfocament vertical del programa ajudarà al fet que inversors, corporacions i emprenedors puguin navegar pel programa 4YFN, detectar àrees d'interès específiques i connectar amb els temes que són importants per a ells. Més de 70 startups ja s'han inscrit per exposar dins d'aquest nou hub, que compta amb el suport de socis com Biocat, EIT Health, Digital Attraxion, Barcelona Health Hub i Acció.

Més informació
Primers detalls del xside, l'esdeveniment de creativitat del Sónar i 4YFN
Dotze startups catalanes, al 4YFN de Shangai
El Sónar+D s'alia amb el 4YFN per impulsar la formació de les startups
Avui et destaquem
El més llegit